«Параллель» встановила в Запоріжжі колонку для підкачування шин

«Параллель» встановила в Запоріжжі колонку для підкачування шин
Компанія «Параллель» продовжує розширювати географію безкоштовних послуг. Тепер автомобілісти, що заправляються на АЗК «Паралелі» в Запоріжжі, можуть перевірити тиск в колесах свого автомобіля та підкачати їх за допомогою спеціальної установки.

Компактний моноблок, встановлений на АЗК «Параллелі» за адресою: Запоріжжя, проспект Соборний,3, оснащений пультом керування з автоматичною системою контролю накачування і спускання колеса до потрібного тиску. Послуга з підкачки шин є безкоштовною і обов'язковою для кожного оператора АЗК «Параллелі». Але разом з тим будь-який клієнт може самостійно відкоригувати тиск в колесах свого авто - для цього йому лише потрібно задати на електронному табло необхідні параметри.

«Комфорт та захищеність клієнтів - пріоритетний напрямок в нашій роботі. Адже правильний тиск шин, чисте скло і фари автомобіля дозволять уникнути безліч проблем і зробить поїздку на автомобілі максимально безпечною. Крім якісного палива, ми також пропонуємо своїм клієнтам великий асортимент смачної їжі, ароматної кави і товарів в дорогу», - зазначив Іван Мельниченко, директор департаменту роздрібних продажів компанії «Параллель».

Нагадаємо, що безкоштовна послуга підкачування шин також доступна на АЗК «Параллелі» у Маріуполі, Краматорську, Святогірську та Василівці. Найближчим часом аналогічні автомати з підкачування шин будуть встановлені на АЗК «Параллелі» в Павлограді та Мелітополі. У 2019 році компанія планує встановити компресори на інших своїх АЗК і АЗК-партнерах.
_______________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі