Податково-юридична практика EY в Україні зміцнила позиції в міжнародному юридичному рейтингу

Податково-юридична практика EY в Україні зміцнила позиції в міжнародному юридичному рейтингу
Високий професіоналізм фахівців відділу оподаткування та юридичних послуг EY в Україні було вчергове відзначено у рейтингу The Legal 500 EMEA 2018. Дослідження лідерів юридичного ринку проведене редакцією профільного міжнародного видання The Legal 500.

EY в Україні було визнано провідною фірмою з надання юридичних послуг за трьома напрямками, у кожному з яких EY було віднесено до другої категорії:
► корпоративне, комерційне право та M&A;
► консультування приватних клієнтів;
► оподаткування.

Окрім цього, відзначено індивідуальні професійні досягнення фахівців податково-юридичної практики. Так, було високо оцінено роботу партнера, керівника юридичної практики EY в Україні Альберта Сича (зокрема, у зв'язку з супроводом компанії MK Group у процесі продажу компанії Агро Інвест Україна на користь компанії Kernel за 43 мільйони доларів), а також партнера, керівника групи з трансфертного ціноутворення та міжнародного оподаткування Ігоря Чуфарова (за надання консультацій щодо трансфертного ціноутворення компаніям аграрного сектору).
Серед ключових фахівців за напрямками оподаткування та консультування приватних клієнтів відзначено партнера, керівника податково-юридичної практики EY в Україні Володимира Котенка та директора податкового-юридичного практики Ірину Калиту; партнера, керівника групи People Advisory Services Ольгу Горбановську та директора, керівника напрямку послуг для приватних клієнтів Галину Хоменко.

«Ми раді тому, що наше провідне місце на ринку юридичних послуг знайшло відображення у The Legal 500. Стійке зростання нашої практики було засвідчено, зокрема, й зміцненням наших позицій у міжнародному рейтингу. Нас тішить те, що відзначено напрямки, що є важливими складовими багатопрофільної практики EY в Україні», – прокоментував Альберт Сич.

The Legal 500 – провідне міжнародне видання, яке проводить щорічні дослідження юридичного ринку більш ніж в 100 країнах світу, починаючи з 1987 року. Дослідження базується на анкетуванні юридичних фірм, інтерв'ю з клієнтами та представниками провідних компаній, що надають юридичні послуги в різних галузях права.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі