Пошук за реєстром ЄДРПОУ: Ефективне вивчення контрагентів

Пошук за реєстром ЄДРПОУ: Ефективне вивчення контрагентів

Враховуючи усе більш зростаюче значення інформації в сучасному світі, доступ до правильно організованих і структурованих баз даних набуває неабияке значення.  Розвиток сегменту «Big Data» дозволяє здійснити пошук ЄДРПОУ по будь-якому підприємству в будь-яких ресурсах корпоративної інформації – наприклад, на https://youcontrol.com.ua/.

Методи, якими ваша компанія користується при обробці великих масивів юридичної, фінансової і корпоративної інформації відносно контрагентів, їх посадових осіб, а також їх товарів і послуг, є заставою успішного ведення бізнесу.

Часто потрібно оперативно перевірити дані як самої юридичної особи, так і осіб, що ії представляють. З цієї причини ефективний пошук підпріємств по ЄДРПОУ https://youcontrol.com.ua/topics/yedynyy-derzhavnyy-reiestr-pidpryiemstv-ta-orhanizatsiy-ukrayiny-zayedrpou/ все частіше потрапляє в круг завдань контрактних фахівців. 

Чому ж перевірка даних підприємства по єдиному реєстру підпріємств така важлива?

1. Тримаємо руку на пульсі

В сьогоднішньому швидкозмінному світі щодня приймаються самі різні регуляторні акти, які можуть чинити безпосередній вплив на господарську діяльність тієї або іншої компанії. 

Списки дозволів і обмежень (у тому числі санкції) вимагають пильної уваги при веденні справ з контрагентами. Наприклад, якщо компанія знаходиться в списку боржників, а її керівник числиться в переліку санкцій, то навряд чи варто починати співпрацю з таким контрагентом.

Можливість знайти підприємство за кодом ЄДРПОУ допоможе уникнути ризиків  при проведенні фінансових операцій.

2. Гармонізуємо інформацію

Часто інформаційні профілі контрагентів в різних відділах вашої компанії кардинально відрізняються один від одного: у одного менеджера фігурують одні дані по підприємству, в другого ж вони абсолютно інші.

Таким чином, формується два різні файли відносно вашого контрагента і його посадових осіб, які приймають рішення або ведуть переговори. 

Гармонізація файлів за допомогою реєстру ЄДРПОУ  –  шлях до розуміння ієрархії і міри відповідальності людей, що представляють контрагента.

3. Протидіємо ризикам

Якщо ваша компанія має тісні зв'язки з певними контрагентами, то підтримка партнерства є життєвою необхідністю. Ключ до цього партнерства лежить в своєчасній обробці інформації, що стосується ваших контрагентів та їх дій і операцій.

Формування достовірних інформаційних профілів ваших контрагентів допоможе збудувати і упорядкувати робочі процеси без ризику наразити компанію на небезпеку  співпраці з недобросовісними контрагентами.

Впорядкованість інформаційних потоків дозволить скоротити витрати компанії і підвищить ефективність взаємодії у всьому ланцюжку контрагентських стосунків. Наявність достовірних інформаційних профілів у свою чергу допоможе оптимізувати контрактну і комунікаційну діяльність вашої компанії.

______________________________________________




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі