Разом з МАУ до Адріатичного узбережжя

Разом з МАУ до Адріатичного узбережжя
Хорватія, Чорногорія та Албанія відкрили кордони для українських туристів, тому авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» розпочинає продаж квитків на рейси до країн Адріатичного узбережжя на власному сайті.

Завдяки такій можливості туристи зможуть самостійно спланувати свій відпочинок. Квитки вже у продажу на нашому сайті від 250USD в обидві сторони. До вартості тарифу, окрім ручної поклажі, включено одне місце багажу вагою до 23 кг. (https://www.flyuia.com/ua/ua/home)

Київ (KBP) – Тирана (TIA)
У період з 28.07.2020 по 15.09.2020 – щовівторка, о 9:00
З 24.07.2020 по 11.09.2020 – щоп’ятниці, о 12:00


Тирана – чудове місто, розташоване серед гір. Відстань до Адріатичного узбережжя лише близько 40 кілометрів. Вулиці цього міста чудово підійдуть для тих, хто обожнює прогулюватися пішки. Завдяки десяткам екскурсій відвідувачі зможуть сповна окунутися в культуру Албанії та відчути місцевий колорит.

На сьогоднішній день українським туристам дозволяється вільний в’їзд на територію Албанії, навіть без проходження ПЛР-тесту.

Київ (KBP) – Тіват (TIV)
У період з 26.07.2020 по 04.10.2020 – щонеділі, о 12:00
А вже з 30.07.2020 по 17.09.2020 додається ще один рейс, який буде виконуватися щочетверга, о 12:10


Тіват – це одне з найяскравіших міст Чорногорії, яка розташоване на березі Каторської затоки. Своїми позитивними відгуками славиться Морський музей, який завжди подобається дітям. Тут туристи знайдуть десятки цікавих історичних пам’яток, таких як Острів Квітів та Св.Марка. А білосніжні пляжі ніколи не залишать байдужим навіть найвибагливіших відпочивальників.

З 8 липня українські туристи можуть вільно, без проходження ПЛР-тесту, пересікати кордони Чорногорії.

Київ (KBP) – Спліт (SPU)
У період з 18.07.2020 по 26.09.2020 - щосуботи, о 7:20


Спліт – місто «середземноморської квітки», як називають його місцеві жителі. Воно знаходиться в бухті між горами та омивається Адріатичним морем. Місцеві можуть похвалитися багатою архітектурою та десятком чистих піщаних пляжів. Bačvice (Бачвіце) є найвідомішим пляжем у Спліті.

Сьогодні туристи з України можуть перетинати кордон Хорватії без 14-денної самоізоляції за декількома умовами:
- Наявність негативного ПЛР-тесту, який був зроблений не пізніше 48 годин;
- Заброньований пакет послуг (переліт, житло, страхування)

Як відомо, наразі існують деякі епідеміологічні обмеження для перетину кордонів різних країн. Із рекомендаціями щодо подорожей на крилах МАУ можна ознайомитися на сайті авіакомпанії (https://www.flyuia.com/ua/ua/information/fly-healthy).

Авіакомпанією «Міжнародні Авіалінії України» застосовуються стандарти і процедури безпеки у відповідності з рекомендаціями Всесвітньої організації охорони здоров’я, Міжнародної організації повітряного транспорту, Європейського агентства авіаційної безпеки, Європейського центру профілактики та контролю захворювань, а також Міністерства охорони здоров’я України та Державної авіаційної служби України.

Із особливостями обслуговування пасажирів в аеропорту «Бориспіль» можна ознайомитися за посиланням (https://youtu.be/tC6_oXdSyaI). Із заходами безпеки на борту повітряних суден можна ознайомитися тут (https://youtu.be/cfsXSvhWD0o).
________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі