Сезон краси розпочато — тренди ліпосакції обличчя навесні 2021 року

Сезон краси розпочато — тренди ліпосакції обличчя навесні 2021 року

Ані спорт, ані збалансоване харчування не допоможуть, якщо організм вирішив запастися жиром в конкретній зоні. Саме ліпосакція здатна позбавити від неестетичних відкладень в області підборіддя, нижньої частини щік і шиї. Про тренди процедури, найбільш затребувані навесні 2021 року, особливості кожного виду ліпосакції і очікуваний результат, дізнайтесь з цього матеріалу. 

Тумесцентна або "волога" ліпосакція

Завдяки цьому способу ліпосакції, пацієнти, яким протипоказаний загальний наркоз, можуть значно поліпшити обриси шиї і підборіддя. 

Під час процедури хірург вводить в зону впливу так званий тумесцентний розчин —- комбінацію анестетика (лідокаїну), сольового розчину і адреналіну. Ця рідина знеболює тканини, мінімізує кровотечу і полегшує видалення жиру. Далі виконується відсмоктування жирових клітин вакуумом з використанням канюлі. 

Вібраційна ліпосакція, як найбільш безпечний метод

Головна перевага вібраційного способу ліпосакції — його мала травматичність. Це обумовлено тим, що канюля використовуваного апарату автоматично робить швидкі і короткі рухи. Жир виводиться за допомогою вакууму. Серед суттєвих переваг методу: швидкий період відновлення, значний омолоджуючий ефект. Серед недоліків можна відзначити обмежену кількість клінік естетичної медицини, які проводять таку ліпосакцію. Записатися в Києві на процедуру за бельгійською методикою можна тут https://anacosmo.ua/plasticheskaya-hirurgiya/liposakcziya-licza/

JEHbxFulNxevU5Jr7mzgNyAuFx5SrbMSvirGvND2sZaRNyD_eURHr6V8wdTGDKq15NeC0JmeU0-1ncRcJtVWga3OjtgprcMJgAUOsyBwBN9bGCFMf552hwdAC13tGnGe8hWuB-bi

Ультразвукова ліпосакція (кавітація)

Ультразвукова ліпосакція дозволяє видаляти великий обсяг жиру за меншу кількість часу, ніж класична методика. Це можливо завдяки тому, що ультразвук розріджує жирову тканину і вона виводиться з організму самостійно із током лімфи.

Ліпосакція лазером

Це сучасний метод ліпосакції, який дозволяє не тільки прибрати жирові відкладення, але і поліпшити шкіру, оскільки лазер підсилює вироблення колагену.

Під час процедури лікар використовує лазерний зонд. Тепловий вплив руйнує жирову тканину і вона виводиться з організму самостійно із струмом лімфи.

tYbNQHLFDGtl1tM0WdfdiJz2kH1pyFmsWSyWRf1RNidU1VqFauvqfcYpNncwdorpZgyOt6qByohCBGCRVJccWQgryY2UDFefBQFg5Tnz9Y-NZxJZ9pT-3C149wqmdWDjlUYJx6Cu

Для кого ліпосакція буде ефективною

На думку фахівців Американської ради косметичної хірургії, ідеальним кандидатом для ліпосакції обличчя є людина, яка відповідає наступним вимогам:

  • яка має жирові відкладення на щоках, шиї, підборідді, що дисгармоніюють з іншими частинами тіла;
  • в неї присутні генетично визначені об'єми, які тривало не піддаються корекції за допомогою дієт і спорту;
  • пацієнт задоволений своєю вагою і хоче провести операцію для того, щоб скорегувати лише окремі зони;
  • еластична і підтягнута шкіра пацієнта після операції зможе поступово прийняти новий контур.

Кому не варто видаляти жир на підборідді

Основним протипоказанням для операції "ліпосакція" є індекс маси тіла (ІМТ) більше 30. До інших станів, при яких пластичні хірурги не проводять процедуру, відносяться:

  • порушення кровотоку;
  • ішемічна хвороба серця;
  • діабет;
  • слабкий імунітет.

Обираємо досвідченого лікаря

Допомогти з вибором методу ліпосакції, що підійде саме вам, може пластичний хірург. Кваліфікований лікар буде орієнтуватися на локалізацію і обсяг відкладень, стан шкіри, наявність супутніх захворювань. Спеціаліст не буде наполягати на проведенні конкретної процедури, а озвучить плюси і мінуси доступних видів ліпосакції і дозволить пацієнту зробити самостійний вибір.

______________________________




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі