Симона де Сильвестро стала послом АББ та чемпіонату ABB Formula E

Симона де Сильвестро стала послом АББ та чемпіонату ABB Formula E
Провідна швейцарська спортсменка приєдналася до АББ в новому сезоні Чемпіонату ABB FIA Formula E

Одна з найвидатніших в світі спортсменок-гонщиць Симона де Сильвестро стала всесвітнім послом лідера з інноваційних технологій, компанії АББ, у 5 сезоні Чемпіонату ABB FIA Formula E, першій в світі серії автоперегонів FIA на електромобілях.

30-річна швейцарська спортсменка, де Сильвестро представлятиме внесок АББ в електричний транспорт та диверсифікацію,цю роль вона поєднуватиме з виконанням тестових заїздів для команди Venturi Formula E, яку очолює єдина в цьому виді спорту жінка голова команди, Сьюзі Вольф.

«Я дуже рада бути частиною такого захоплюючого партнерства з АББ та Formula E, – зазначила де Сильвестро. – Особливо тому що Чемпіонат розвивається і міцнішає з кожним роком. Його цінності стосовно екологічної системності та транспорту, серед багатьох інших, є дуже важливими для всіх нас, і я пишаюся тим, що можу зробити свій внесок у їхню спільну місію».

Прозвана «Залізною дівою» за її відданість змаганням, де Сильвестро вважає, що стать не має бути вирішальним фактором в автоспорті. «Стать не має значення, коли ти робиш поворот на швидкості 225 км/год», – додала вона.
Де Сильвестро приєдналася до іншого провідного швейцарського спортивного таланту Себастієна Буемі в якості посла АББ на Чемпіонаті ABB FIA Formula E. Буемі, який був чемпіоном другого сезону перегонів, буде змагатися цього року за команду Nissan e.Dams. Як посли АББ на Formula E, де Сильвестро та Буемі представлятимуть відданість та передові технології АББ на різних перегонах по всьому світу.

Френк Мюлон, керівник всесвітньої інфраструктури зарядки електромобілів компанії АББ, зазначив: «Ми дуже раді вітати Симону де Сильвестро в якості нового посла АББ для Formula E як досвідчений гонщик в кількох видах автоспорту, вона є ідеальною особою, щоб представляти потужність та потенціал електричного транспорту. У 5-му сезоні за її підтримки АББ продовжуватиме розширювати кордони електричного транспорту, що є частиною нашої відданості управляти світом, не знищуючи при цьому землю».

Де Сильвестро приєдналася до Чемпіонату ABB FIA Formula E на початку найбільшого на сьогодні сезону, в якому за першість змагатимуться 11 команд, 22 пілота та 9 світових автовиробників. Серія перегонів на повністю електричних автомобілях цього року представить свою нову машину Gen2, яка має значний прогрес в акумуляторних технологіях, що вперше дозволить пройти повну дистанцію перегонів на єдиній зарядці. А маючи до 250 кіловат електроенергії для кваліфікаційних заїздів перед перегонами, машини Gen2 зможуть розвивати найвищу швидкість до 280 км/год.
5 сезон Чемпіонату вперше стартував на Близькому Сході в Ед-Дірія, неподалік від столиці Саудівської Аравії, Ер-Ріяду, у суботу 15 грудня та складатиме 13 раундів до фінального заїзду у Нью-Йорку наступного червня. Далі у календарі нові перегони у китайському курортному місті Санья та швейцарській столиці Берні.

Протягом всього сезону чемпіонат ABB FIA Formula E буде підтримувати серія Jaguar I-PACE eTROPHY, що покладається на технології АББ в живих умовах автоперегонів: компактні пристрої швидкої зарядки постійного струму Terra DC, пристосовані спеціально для зручного транспортування в міста проведення змагань. Ці пристрої забезпечуватимуть електроенергією 20 машин I-PACE під час кожного заходу.

Титульне спонсорство АББ у Formula E почалося у січні 2018 року і є логічним продовженням лідерства компанії на ринку і в технологіях в галузі швидкої зарядки електромобілів. На сьогодні АББ продала понад 8500 пристроїв зарядки постійного струму у 69 країнах, ця цифра включає 1200 високопотужних зарядних пристроїв постійного струму для зарядки автомобільних акумуляторів на рівнях до 350 кіловат, що додає до 200 км запасу ходу лише за 8 хвилин. АББ також є лідером з технологій швидкої зарядки для електричних автобусів, що забезпечують високоефективну зарядку через автоматизоване з’єднання на даху.

Інновація 5 сезону – перш за все, автомобілі Gen2, потужність акумуляторів у яких збільшена вдвічі – представляє Чемпіонат ABB FIA Formula E як ще більш яскраву альтернативу традиційним перегонам. Перегони електромобілів демонструють, що перехід світу з автомобілів на викопному паливі до електротранспорту може бути не тільки екологічно системним, але й захоплюючим.
__________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі