Stokton - люксовий бренд дизайнерського повсякденного взуття

Stokton - люксовий бренд дизайнерського повсякденного взуття

Stokton - італійська якість і унікальний дизайн

Фешн-індустрія часто згадує даний бренд, як один з найяскравіших представників поєднання класичних і сучасних концептів. Це не дивно, адже в ньому ви знайдете всі атрибути високоякісної італійської марки і сміливі дизайнерські знахідки в урбаністичному стилі.

Його історія почалася в 1978 році в Тоскані. Основною позицією для компанії на довгий час стали мокасини, які на багато років закріпилися, як фірмова фішка бренду для італійців. Вони мали унікальні риси і були виготовлені на вищому рівні якості, завдяки чому лейбл отримав широке визнання спочатку на батьківщині, а потім і відправився завойовувати увагу європейських покупців.

Окрім цього моделі мали і унікальні риси дизайну, які були дуже до вподоби заможним італійцям, і певними елементами досі відображаються у моделях сучасного асортименту компанії. Спочатку бренд був заточений саме під чоловіче взуття, але з часом колекції розширилися до жіночих моделей.

Основний напрямок Stokton - це спорт-шик, проте дизайнерські творіння складно назвати простими кросівками або кедами. Кожна модель має певні подібності з класичними представниками даної категорії, проте дизайнери завжди намагаються підкреслити індивідуальність великою кількістю декоративних елементів, грою забарвлень і унікальними деталями конструктиву.

Як поважний люксовий лейбл - Stokton використовує тільки найкращі матеріали для пошиття включаючи натуральну, шкіру і замшу, хутро, текстиль. Центральним натхненником бренду є житель мегаполісу. Саме спираючись на його потреби, стильові вподобання і побажання компанія створює свої нові колекції, які є ідеальними для використання на міських вулицях.

Сезон не має значення - фірма випускає зимове і демісезонне взуття, яке відмінно показує себе в не найприємніших погодних умовах. Проте лейбл найбільше люблять саме за ексклюзивність та оригінальність.

Дійсно, в асортименті ви знайдете безліч унікальних моделей в урбан-стилі, проте є в ньому і більш спокійна класика для консервативних в стильових уподобаннях покупців. Незважаючи на наявність найсучаснішого обладнання деякі операції досі здійснюються вручну. Купуючи продукти цієї марки ви завжди можете розраховувати на бездоганну якість і високий комфорт.

Придбати оригінальну продукцію можна у офіційного дистриб'ютора в мультибрендовому інтернет-бутику одягу, взуття та аксесуарів люкс-класу Charisma.

_________________________




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі