Street-jazz від Євгена Кота та adidas runners Kyiv

Street-jazz від Євгена Кота та adidas runners Kyiv
16 листопада у студії ТАТА АРТ АНГАР відбувся майстер-клас зі стріт-джазу для учасників та гостей бігової спільноти adidas runners Kyiv. У ролі тренера виступив один з найуспішніших танцівників України, переможець та режиссер-постановник телевізійних шоу Євген Кот.

Чарівність хореографа та динамічна музика створили драйвову атмосферу в танцювальній залі. Почуваючись легко та невимушено, учасники змогли в повній мірі насолодитися новим тренуванням. Майстер-клас подарував усім присутнім яскраві враження та відмінний настрій.

Неважливо, новачок ти в бігу чи ні – у adidas runners Kyiv ти відкриєш нові можливості. adidas runners Kyiv – це не черговий біговій клуб. Крім бігу в твоєму розкладі будуть і інші заняття – сайклінг, йога, TRX і навіть танці. Лекції, майстер-класи та круті вечірки – усе це частина розкладу ADIDAS RUNNERS.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі