Свято зі змістом “Новий рік під захистом” пройшло на Поштовій площі міста Києва.

Свято зі змістом “Новий рік під захистом” пройшло на Поштовій площі міста Києва.
30, 31 грудня та ніч на 1 січня біля річкового вокзалу на Поштовій площі відбулась низка військово-патріотичних заходів, що мали на меті нагадати українцям, кому вони завдячують за мир та затишок зимових свят.

“Новий рік під захистом - це нагода подякувати тим, хто подарував нам 2017 рік та даруватиме новий - 2018. Тим, хто дав нам можливість забути, що поруч війна. На Поштовій площі ми бажали щасливого Нового року нашим янголам-охоронцям на передовій. Зустріли Новий рік із крутими гуртами, у щирій компаній невипадкових та небайдужих людей”, коментує співорганізатор заходу та координатор проекту “Voїny” Таїсія Братасюк.

В обидва дні “Нового року під захистом” проходили дитячі майстер-класи від “Творчої Криївки”, серед яких: розмальовування новорічних кульок, виготовлення янголів-мотанок, створення вітальних листівок для захисників. Також свої майстер-класи провели народні майстрині Леся Гронська та Раїса Лещенко, а дизайнерка Алла Журавель допомогла з матеріалами з яких діти робили янголів. Усі ці обереги поїдуть на фронт, щоб привітати захисників з різдвяними святами.

“Всі втомились від війни, всі хочуть, щоб вона швидше закінчилась. Але такий парадокс: щоб вона закінчилась - потрібно підтримувати тих, хто зараз на фронті. Іншого варіанту нема. Швидше ця війна не закінчиться, ніж коли ми переможемо”, - зазначив ведучий першого дня заходу, журналіст Еспресо TV - Богдан Буткевич.

Урочисте відкриття заходу розпочалося з різдвяної програми духового оркестру київського військового ліцею ім. Богуна. До святкування “Нового року під захистом” долучились небайдужі українські виконавці, що часто виступають перед воїнами в зоні АТО та у військових госпіталях: KRUT, Чумацький шлях та Вій.

З крайнім днем 2017 року присутні прощались разом з ведучим та журналістом Громадського радіо Євгенієм Павлюковським, гуртами: Колір ночі, Проти течії, Дариною Кирилко та Володимиром Стрільчуком. В останню годину року, на сцені з’явився гурт «Тінь Сонця», з яким присутні під “Меч Арея” та Державний гімн України зустріли новий 2018-й рік.

Організатори заходу: БФ Коло, громадська ініціатива “Voїny”, агенція “Republic” за підтримки подільської районної в місті Києві державної адміністрації.
Національна паливна компанія Glusco, що входить до швейцарської групи компаній Proton Energy Group S.A. відгукнулася на пропозицію ініціаторів долучитися до акції та стала головним спонсором заходу.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі