Туроператор Join UP! запустив онлайн-табло для оперативної перевірки часу вильоту

Туроператор Join UP! запустив онлайн-табло для оперативної перевірки часу вильоту
Компанія Join Up! розробила функціонал інформаційного онлайн-табло для зручності туристів і турагентів. Відтепер на сайті компанії в режимі реального часу відображаються всі рейси, якими туристи, котрі забронювали тури в компанії, летять за кордон на відпочинок або повертаються в Україну. Як тільки дані з'являються в системі бронювання, інформація оновлюється на онлайн-табло на сайті. Туристи можуть бачити як рейси власної чартерної програми туроператора з партнерськими авіалініями (17 аеропортів у 10 країнах, до 20 рейсів щодня), так і рейси на регулярних перельотах (47 туристичних напрямків), з якими працює Join UP!.

Інформація доступна для перегляду за 4 дні – вильоти у попередній день, статус рейсів на сьогодні та розклад на 2 наступні дні. Всього близько 60 рейсів різними авіалініями щоденно.

На онлайн-табло розміщені дані про статус рейсів з аеропортів, таким чином відвідувачі сайту можуть побачити одразу – літак вилетів, затримується чи очікується на посадку. Онлайн-табло допоможе туристам та турагентам мати доступ до актуальної інформації про вильоти в будь-який час доби і доповнюватисяметься по мірі розширення функціоналу онлайн-табло аеропортів.

Також на сайті Join UP! з'явився розділ «Важливо туристам» з корисною інформацією про авіарейси та страхування.

Інформація про страховку. У цьому розділі турист може дізнатись про переваги страхування від невиїзду та затримки чартерного рейсу. Також тут розміщений алгоритм звернення до страхової компанії для отримання виплат.
Табло перевірки часу вильоту. Завдяки цьому сервісу турист може подивитися актуальний час вильоту незалежно від дати початку подорожі. Для цього йому потрібно ввести номер свого ваучера та паспортні дані.
Інформація про затримку рейсів. В цьому розділі публікується важлива й актуальна інформація про поточну ситуацію.
Раніше компанія підсилила свою гарячу лінію – зробила її цілодобовою та збільшила штат співробітників, які приймають дзвінки.

Також у розділі «ВАЖЛИВО» туристи можуть знайти корисну інформацію стосовно страхування і компенсацій від затримки вильоту.

Онлайн-табло для перевірки статусу рейсів

https://joinup.ua/important-tourist/online-tablo/

Корисні посилання для туристів:

Алгоритм дій для отримання компенсації

https://joinup.ua/news/kompensatsiya-dlya-turistov-algoritm-dejstvij/

Порядок звернення з рекламацією

https://joinup.ua/kontrol-kachestva/oformlenie-reklamatsij/

Страхування від затримки вильотів з території України: Порядок дій

https://joinup.ua/news/strahovka-ot-zaderzhki-vyletov-poryadok-dejstvij/


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі