У 2018 році у лотереї «М.С.Л.» виграно головних призів на понад 102 000 000 гривень

У 2018 році у лотереї «М.С.Л.» виграно головних призів на понад 102 000 000 гривень
Якщо хтось сумує за тим, що всі презенти до новорічних свят уже отримані, тоді радимо пам’ятати, що лотереї «М.С.Л.» - це можливість одержувати подарунки долі щодня. Минулого року у цьому переконалися сотні тисяч українських гравців, яким популярні вітчизняні лотерейні бренди подарували надію на здійснення заповітних мрій. Адже «Лото-Забава», «Мегалот», «Спортпрогноз», «ТІП», «ТОП», електронні миттєві лотереї родини «Швидкограй» і паперові миттєві лотереї родини «Стирачки» за останні 12 місяців принесли своїм прихильникам значні грош
ові призи, зокрема - головні.

Абсолютним лідером з виграшів стала оновлена «Лото-Забава», завдяки якій у 2018 році в Україні з’явилось 33 нових мільйонера та мультимільйонера, а 19 гравців виграли нові іномарки (загальна вартість яких складає 7,6 млн грн). У «Великій грі» джекпотів і головних призів (у категоріях «3 лінії з однією підковкою» і «3 лінії з двома підковками») було зірвано на загальну суму 46,4 млн грн.

У конкурсі «Парочка» шукачам солодких пірамідок пощастило на 4,5 млн грн головних виграшів.
Розіграний минулого року призовий фонд усіх акцій «Лото-Забава» склав 4,65 млн гривень.
Новий постійний конкурс «Багаті та Відомі», який стартував в ефірі «Лото-Забава» у квітні 2018 року, був щедрий до гравців у студії на 7,15 млн грн.

А на честь ювілейного, 1000-го тиражу лотереї «Лото-Забава», в акції «1000 тижнів разом» було розіграно квартиру, грошовий еквівалент якої склав 500 000 гривень.

Яскравим 2018 рік став і для шанувальників числової лотереї «Мегалот»: було зірвано чотири Мегапризи на загальну суму 4 млн грн і один Мега джекпот - найбільший лотерейний джекпот за всю історію України - розміром у 17 750 000 гривень!

Спортивна лотерея ТОТО «Спортпрогноз» подарувала знавцям футболу 16 джекпотів на суму понад 5,46 млн гривень.

У щоденні лотереї «ТІП» і «ТОП» було виграно головних призів на 1,7 млн гривень.
Електронні миттєві лотереї (ЕМЛ) родини «Швидкограй» і новинка цього року, паперові миттєві лотереї родини «Стирачки», збагатили українців на майже 2,5 млн гривень.

Загальна сума вищевказаних головних призів складає понад 102 200 000 гривень. Таким чином, у 2018 році українці щодня вигравали у лотереї «М.С.Л.» головних призів на понад 280 000 грн!* Переможці лотерей «М.С.Л.» знають, що Фортуна може подарувати свою прихильність будь-якої миті, тому варто скористатися шансом і придбати хоча б один лотерейний білет.

*Усі суми вказані до сплати податків
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі