У Харкові відбудеться фінал кубка України з панкратіону і грепплінгу та фестиваль бойових мистецтв Madabattle

У Харкові відбудеться фінал кубка України з панкратіону і грепплінгу та фестиваль бойових мистецтв Madabattle
24-26 березня 2021 року у палаці спорту «Локомотив» відбудуться змагання у фіналі Кубка України серед дорослих з панкратіону і грепплінгу.

«Спорт відіграє вагому роль у формуванні як особистості, так і міста, і країни в цілому. Харків – спортивна столиця. Проведення масштабних спортивних змагань дуже важливо для нашого міста. Адже наші спортсмени перемагають на міжнародних чемпіонатах, отримуючи "золото", тим самим прославляють наше місто і зміцнюють його спортивний імідж. Ми пишаємося ними і готові всіляко підтримувати їх, створюючи більше можливостей для розвитку спорту», – відзначив секретар Харківської міської ради, Ігор Терехов.

Захід проводиться з метою залучення широких верств населення до регулярних занять спортом, популяризації панкратіону і грепплінгу як виду спорту та визначення збірних команд України для участі у міжнародних змаганнях. Спортсмени змагатимуться за перше, друге, третє місця в особистому та командному рейтингах за правилами професійних змагань панкратіону і грепплінгу. Переможці нагороджуються медалями, кубками і дипломами відповідних ступенів.

Завершенням заходу стануть показові виступи спортсменів-професіоналів у рамках фестивалю Madabattle, у якому будуть представлені українські зірки з ММА, панкратіону та греплінгу у фінальних поєдинках.

Довідка.
Організатори змагань: Міністерство молоді та спорту України, Управління інноваційного розвитку та іміджевих проектів Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради, Федерація панкратіону України, Федерація грепплінгу України, Асоціація бойових мистецтв МАDA. Захід відбудеться за підтримки секретаря Харківської міської ради Ігоря Терехова.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі