Українці заощадили два мільйони гривень на «Чорній п'ятниці»

Українці заощадили два мільйони гривень на «Чорній п'ятниці»
Розпродаж Black Friday 2017 дозволив покупцям заощадити понад 2 млн гривень, замовивши товари зі знижками в мережі MOYO.ua.

Покупці заощадили понад 2 млн гривень, зробивши замовлення в період дії «Чорної п'ятниці». Такі дані наводять аналітики компанії MOYO.ua за результатами розпродажу, що проходив на сайті та в роздрібних магазинах мережі.
«Чорна п'ятниця» прийшла в Україну з США, де рітейлери вже багато років влаштовують розпродажі під назвою Black Friday. Їх суть зводиться до того, що магазини продають товари з істотними знижками, іноді навіть нижче закупівельних цін. Така «щедрість» обумовлена бажанням звільнити складські приміщення для нових товарів перед різдвяним сезоном. В останні роки також набирає популярність «Кіберпонеділок» — перший понеділок після Black Friday, в який влаштовуються розпродажі електроніки. MOYO.ua об'єднав «Чорну п'ятницю» і «Кіберпонеділок» в єдиний розпродаж, суттєво знизивши ціни більш ніж на 6 500 найменувань товарів.

Максимальний розмір знижки на товари в період розпродажу досягав 75%. При цьому в середньому дисконт на ліквідацію складських залишків склав 50%, а на інші товари — 24%. З огляду на розміри знижок, багато товарів в MOYO.ua продавалися нижче закупівельних цін.

Наприклад, електровелосипеди Xiaomi Yunbike C1 були доступні за ціною 7 999 гривень з кошиком або запасним акумулятором в подарунок. Ціна на цей велосипед до розпродажу становила 16 999 грн. Телевізор SAMSUNG 49MU6103, по акції був доступний за 19 999 грн при базовій ціні 28 199 грн, а навушники Beats New Studio продавалися за 3 299 грн, замість 5 999 грн.

Розпродаж в мережі MOYO.ua стартував 17 листопада, за тиждень до Black Friday, і завершилася в так званий Cyber Monday, 27 листопада. За 11 днів знижок покупці придбали десятки тисяч акційних товарів на мільйони гривень, сумарно заощадивши більше 2 млн грн завдяки чесним знижкам.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі