Утеплення фасадів в Тернополі

Утеплення фасадів в Тернополі

Тенденція на утеплення фасадів мінватою розпочалася в Україні років 10-15 тому. Будівельники, які їздили на заробітки до інших країн перейняли методику утеплення і за появи попиту, в Україні почали з’являтися утеплювальні матеріали. З часом, оплата за комунальні послуги почала все більше зростати і без утеплення будинків, українцям доводилось щоразу більше переплачувати за опалювання житла.

Львів, місто, яке давно впровадило технології утеплення фасадів мінватою. Це екологічний, вогнетривкий матеріал, який забезпечує чудову тепловіддачу всередині приміщення. Мінеральна вата також є фаворитом серед матеріалів утеплення фасадів, оскільки вона пожежобезпечна і не сприяє поширенню вогню у разі недбалої із ним поведінки.

Тернопіль сучасне українське місто має багато приватних дво - та триповерхових будинків. Опалення таких особняків вимагає також великих коштів, тому при побудові сучасних будинків завжди використовується технологія утеплення фасадів. У більшості випадків, власники та майстри надають перевагу утепленню фасадів мінватою. Все із тих же причин. Утеплення цим матеріалом забезпечують протипожежну безпеку будинку та чудову паропроникність стін.

Важливою перевагою утеплення фасадів мінватою є збереження екологічності будинку, за яких випаровування зайвої вологи та конденсату відбувається природнім шляхом. Львів – місто у якому сира погода не рідкість, тому використання такого виду утеплення – це необхідність.

Тернопіль підхоплює провідні європейські тенденції та активно впроваджує їх у повсякденне життя міста. Власне житло є однією із ключових цінностей у житті гарного господаря і підбір якісних матеріалів для будинку, те з чого починається забудова.

Німецькі системи утеплення фасадів STO забезпечили своїми матеріалами Львів, тепер пропонують утеплення фасадів у Тернополі. У цих прогресивних містах західної України завжди цінується якість та безпека власного будинку. Тому німецькі матеріали найбільше відповідають вимогам замовника, який прагне зробити свій дім якнайкращим.

Утеплення фасадів від німецьких систем STO, це утеплення повного циклу. Зокрема, у систему IspoTherm A входить клей, плити із мінеральної вати, грунтівка, армувальний клей, армувальна сітка, дюбелі та фінішне декоративне покриття. Уся система є екологічною, безпечною для здоров’я та забезпечує будинку паропроникність, яка дозволить уникнути появі плісняви в оселі.

Тому обираючи утеплення фасадів від STO ви обираєте якість, безпеку та довговічність.

____________________________

 

 




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі