ВІДТЕПЕР СТАМБУЛ – СІНГАПУР НА НОВОМУ АЕРОБУСІ А350-900

ВІДТЕПЕР СТАМБУЛ – СІНГАПУР НА НОВОМУ АЕРОБУСІ А350-900

Singapore Airlines продовжує модернізацію свого авіапарку, впроваджуючи один із найсучасніших літаків у світі, аеробус A350-900, на турецький ринок. Перший рейс SQ 391 стартував з аеропорту Стамбула 1 грудня 2019. Singapore Airlines є єдиною авіакомпанією в Туреччині, що пропонує пасажирам обслуговування у Преміум-Економічному класі.

Введення цього літака в експлуатацію відбувається в особливий час, адже уряди Туреччини та Сінгапуру відзначають 50-річчя встановлення дипломатичних відносин.

Singapore Airlines відзначили цю особливу подію яскравим святом в новому аеропорту Стамбула. Захід, присвячений введенню в експлуатацію літака, відвідали високопосадові особи, серед яких керівник аеропорту Стамбула пан Ісмаїл Шанлі та регіональний віцепрезидент Singapore Airlines пан Сек Ен Лі. Найбільш яскравими моментами свята стали виступ в аеропорту циркової групи й танцювальне шоу на анатолійську тематику, які зачарували глядачів своєю яскравою хореографією; кульмінацією шоу стали дві вежі танцюристів, з'єднані стрічкою, що символізує культурний міст між Туреччиною і Сінгапуром.

На першому рейсі авіакомпанія представила спеціальне меню, яке було вибрано більш ніж сотнею тисяч фанів турецької сторінки Singapore Airlines у Facebook. До меню бізнес-класу було додано - сарма, адана-кебаб і кадаїф, економ і преміум-класів - імам-байліді, адана-кебаб та рисовий пудинг. Всі пасажири інавгураційного рейсу Стамбул - Сінгапур отримали спеціальний пам'ятний презент – фірмову подушку в типовому і знаменитому дизайні Sarong Kebaya – одяг, який носять стюардеси Singapore Airlines.

На даному маршруті аеробус A350-900 оснащений 42 кріслами бізнес-класу, 24 кріслами преміум-економ-класу і 187 кріслами економ-класу. Завдяки передовим технологіям і високій ефективності експлуатації, A350-900 пропонує покращений комфорт - високі стелі, великі вікна, широкий салон літака, а особливе освітлення салону, розроблене для мінімізації впливу від зміни часових поясів. Літак оснащено Wi-Fi та сучасною системою розваг KrisWorld із сенсорним екраном.

Експлуатуючи найсучасніший A350-900 Singapore Airlines, у порівнянні із літаками, що експлуатувалися раніше, буде спалено у 25 разів менше пального та у стільки ж скоротиться викиди CO2.

Розклад рейсів Стамбул-Сінгапур до 27 березня 2020 р.

Номер рейсу

Дні рейсів

Час відправлення

Час прибуття

SQ391 Стамбул - Сінгапур

Пн, Ср, Пт, Нд

14:25

05:45+1

SQ392 Стамбул - Сінгапур

Пн, Ср, Пт, Нд

01:50

08:25

Завдяки партнерським відносинам з авіакомпаніями, що виконують рейс Київ – Стамбул, Singapore Airlines пропонують своїм пасажирам один квиток на весь маршрут з України до Сінгапуру, країн Південо-Східної Азії, Австралії та Нової Зеландії.

______________________________




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі