Змагання з мотокросу в рамках чемпіонату України відбулися за підтримки «Параллели»

Змагання з мотокросу в рамках чемпіонату України відбулися за підтримки «Параллели»
В квітні 2019 року в м. Слов’янськ під патронатом міського голови Вадима Ляха вперше відбулись змагання на кубок України (східний регіон) та Чемпіонат Донецької області «Кубок Донбасу» з мотокросу в рамках чемпіонату України. Компанія «Параллель» традиційно виступила паливним партнером заходу.

За кубки й медалі змагались 70 спортсменів із 5 регіонів України: Донецької, Луганської, Харківської областей, а також з Дніпра та Запоріжжя.

Всіх учасників розділили на 9 категорій: 50 см3 (5-9 років), 65 см3 (8-12 років), 85 см3 (11-14 років), АМХ1, АМХ2, Open, Ветерани 45-50 років, Ветерани 50-55 років, Ветерани 55 років і більше. Отримані результати спортсменів були внесені в турнірну таблицю чемпіонату України.

Найстаршим учасником змагань був 66-річний майстер спорту Володимир Фастовець з Краматорська. А наймолодшим – 7-річний Микита Федорець з Дніпра.

Переможці заїздів в різних категоріях нагороджені грамотами, медалями та кубками, а також фірмовим бензином Perfekt-95 від паливного спонсору змагань – компанії «Параллель».

Після нагородження почався рок-концерт за участю груп "Смолова галерея","Old School " та cover band "Carre".
«Спонсорська підтримка змагань з мотокросу в Слов’янську стала для «Параллели» вже традиційною – третій рік поспіль ми виступаємо генеральним паливним партнером. Цього року захід вперше відбувся в рамках чемпіонату України. Радує, що і рівень змагань, і рівень майстерності учасників з кожним роком стає вищим», – зазначила Світлана Бишова, генеральний директор компанії «Параллель».
_________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі