ABB Formula E в Мехіко

ABB Formula E в Мехіко
15 лютого відбувся четвертий етап шостого сезону чемпіонату ABB Formula E

Використовуючи передові технології ABB, Мексика розвиває екологічний і безпечний транспорт і необхідну для нього інфраструктуру.
Четвертий етап шостого сезону чемпіонату ABB FIA Formula E пройшов на автодромі імені братів Родрігес у Мехіко.

Завдяки сміливому обгону на останньому колі Максиміліан Гюнтер здобув першу перемогу в напружених перегонах ABB Formula E в Сантьяго, що відбулися 18 січня. Тепер етап чемпіонату вже уп'яте за свою історію відбувся в Мехіко.

Траса знаменитого стадіону Форо-Соль, де пройшов E-Prix Мексики, складається як із довгих прямих відрізків, так і з технічно складних ділянок. Вона не тільки найшвидкісніша в календарі Formula E, а й розташована на висоті 2250 м над рівнем моря.

На автодромі імені братів Родрігес провели третій етап Jaguar I-PACE eTROPHY, серії перегонів на підтримку Formula E. Компанія ABB як офіційний партнер поставляє зарядні станції для автомобілів серії.

Протягом більш ніж ста років ABB поставляє Мексиці технології, необхідні для розвитку економіки та інфраструктури країни. Компанія стала стратегічним партнером Мексики, сприяючи її стрімкому глобальному розвитку у сфері виробництва й постачання енергії, а також цифрової промислової революції. В останні роки проєкти ABB були присвячені мобільності, сталому енергопостачанню, розвитку промисловості та розумних рішень, сприяючи досягненню амбітної мети Мексики в цих галузях.

Вісенте Маганья, президент і генеральний директор ABB Мексика, зазначив: «У рамках цього чемпіонату ми прагнемо популяризувати використання електромобілів і підготувати ґрунт для майбутніх рішень у сфері мобільності. ABB Formula E підтверджує величезний потенціал електромобілів, демонструючи, що вони здатні не тільки ефективно й екологічно безпечно здійснювати перевезення, а й брати участь у захопливих перегонах. ABB працює з безліччю партнерів, щоб використовувати нові технології мобільності на благо всього суспільства».

На 10 об'єктах ABB Мексика, чия штаб-квартира розташована в місті Мехіко, працює понад 4000 працівників. Компанія широко представлена в автомобільній, харчовій та фармацевтичній промисловостях. ABB реалізує великі проєкти, пов'язані з нафтогазовою промисловістю, розумними портами, відновлюваною енергією, електротранспортом та інфраструктурою електроенергетики, створюючи надійні, розумні й екологічно чисті енергомережі.

ABB просуває використання в Мексиці електротранспорту, забезпечуючи необхідну інфраструктуру як для його створення, так і зарядження. Дев'ять із десяти вироблених у країні електромобілів створюються за допомогою технологій ABB.

Компанія встановила в Мексиці 15 зарядних станцій, деякі з них — у рамках будівництва «електричного коридору» між Мексикою та США для руху електричних вантажних автомобілів із Мехіко в Техас. У центрі Мексики на відстані 110 км одна від одної були встановлені три зарядні станції Terra 53.

Технологія ABB Ability™, розроблена на основі цифрових рішень компанії, гарантує безперебійність роботи зарядних станцій, оскільки їх можна безперервно контролювати з будь-якої точки світу, використовуючи віддалене підключення.

У рамках багаторічної співпраці з Porsche компанія ABB встановить в основних дилерських центрах Мексики дев'ять зарядних пристроїв Terra HP потужністю 175 кВт для успішного введення автомобіля Porsche Taycan на ринок країни. Нещодавно співпрацю компаній було розширено. У Сантьяго ABB оголосила про те, що стала офіційним партнером команди TAG Heuer Porsche Formula E з метою просування електромобілів силами двох брендів.

У рамках своїх проєктів ABB Мексика надає замовникам перевірені технології для безпечного і надійного управління обладнанням у галузях застосування з найвищими вимогами. Прикладом є проєкт, виконаний ABB для виробника будівельних матеріалів LafargeHolcim на цементному заводі в Акапулько. У рамках проєкту ABB замінила розподілені системи управління новітніми контролерами і модулями входів і виходів. Компанія впровадила рішення, що дало можливість збільшити кількість енергії, доступної для системи управління, підвищивши цим енергоефективність і безпеку інтеграції систем електропостачання заводу.

Минулого сезону на етапі в Мехіко Лукас ді Грассі, який виступав за команду Audi Sport ABT Schaeffler, зміг обігнати Паскаля Верляйна з команди Mahindra Racing завдяки тому, що батарея електромобіля Верляйна сіла буквально за декілька метрів від фінішу. Це друга перемога ді Грассі в Мексиці з 2017 року.
________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі