ADIDAS ORIGINALS ПРЕДСТАВЛЯЄ СИЛУЕТ ZX 2K BOOST З КОЛЕКЦІЇ ZX

ADIDAS ORIGINALS ПРЕДСТАВЛЯЄ СИЛУЕТ ZX 2K BOOST З КОЛЕКЦІЇ ZX
adidas Originals перезапускає знакову франшизу ZX ексклюзивними ZX 2K BOOST.

З 1984 року adidas кардинально змінив класичне уявлення про кросівки для бігу, а через кілька десятиліть після успішного запуску ZX, бренд повертається з новою інтерпретацією: силуетами з впізнаваними трьома смужками, але новаторським дизайном. Серія ZX виділяється з сімейства Originals умінням поєднувати модні тенденції з найсучаснішими технологіями.

Кожен силует ZX 2K BOOST об'єднує елементи серії ZX з технологією BoostTM з метою створити спектр вражень, які потрібно відчути, щоб їх зрозуміти. Зухвалий, ультрасучасний стиль ZX, доповнений високотехнологічними деталями, показує, що майбутнє вже настало. Кросівки ZX 2K BOOST роблять акцент на м'якість, підвищуючи при цьому комфорт і зручність. Сміливий силует бере свій початок від більш складних дизайнів пізніх моделей ZX, таких як культова серія ZX 00.

Верх кросівка виконаний з високотехнологічного сітчастого матеріалу, який доповнений полімерними накладками. Язичок ZX 2K BOOST інтегрований в конструкцію верху, що дозволяє отримати максимально зручну посадку. Дизайн з опуклими формами поєднується з більш технологічною системою шнурівки, щоб створити завершений вигляд силуету. Використання повнорозмірної проміжної підошви BoostTM забезпечує максимальну м'якість кросівок ZX 2K BOOST. Сміливий силует представлений в двох колірних варіантах: контраст рожевого з синім для жіночої моделі і оранжевого з синім для чоловічої.

Нові моделі доступні у продажу в магазинах adidas.
_________________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі