ADIDAS ПРЕДСТАВЛЯЄ БУТСИ X GHOSTED, РОЗРОБЛЕНІ СПЕЦІАЛЬНО ДЛЯ НОВИХ ШВИДКОСТЕЙ

ADIDAS ПРЕДСТАВЛЯЄ БУТСИ X GHOSTED, РОЗРОБЛЕНІ СПЕЦІАЛЬНО ДЛЯ НОВИХ ШВИДКОСТЕЙ
adidas представляє силует X GHOSTED для ігор на абсолютно нових швидкостях. Розроблені з урахуванням ключових швидкісних особливостей, бутси X GHOSTED дозволяють гравцям розширити звичні межі швидкості, щоб продемонструвати новий спектр можливостей в сезонах Ліги чемпіонів УЄФА 2020/2021, Ліги Європи УЄФА та жіночій Лізі чемпіонів УЄФА.

У лаконічному дизайні бутс, завдяки інноваційній пластині з вуглецевого волокна, розташованої в передній частині силуету, і напівпрозорому верху, досягається ефект невагомості і блискавичності.

В основі унікального дизайну бутс криється зовсім новий технологічний матеріал adidas – FLUROSKIN. Єдиний шар цього високотехнологічного матеріалу накладається на дротяний каркас, що забезпечує оптимальну підтримку стопи і максимальний комфорт. Напівпрозора естетика нового силуету підкреслює відчуття невидимості, яке передається і спортсменам. Ефект максимальної швидкості також відбивається в деталях: фірмові три смужки нагадують потужний розмах крил сапсана – найшвидшої птиці в світі.

X GHOSTED – це легкі бутси, які дарують відчуття швидкості на нозі. Все почалося з перетворення шипованої підошви під найбільш актуальні потреби гри в футбол. В результаті була розроблена особлива технологія – SPRINT CONSTRUCT зі спеціальною вставкою в шкарпетці, яка дозволяє наносити чіткі прямі удари і забезпечує найкращу підтримку стопи при вибухових маневрах. Технологія VACUUM FIT EXPERIENCE створює максимально щільне прилягання до стопи і оптимізує якість і швидкість рухів.

Дотримуючись необхідності впроваджувати більше інноваційних деталей, які будуть сприяти розвитку швидкісних показників гравців, adidas представляє CARBITEX SPEEDFRAME – динамічну карбонову пластину. При створенні цього елементу використовувався підхід з відкритим вихідним кодом і виняткові технічні характеристики вуглецевого волокна в пластичній формі. X GHOSTED – перші адаптовані бутси з інтегрованою динамічною карбоновою пластиною.

У бутсах X GHOSTED виступатимуть кращі футболісти, в числі яких Мохаммед Салах, Сон Хин Мін, Карім Бензема, Габріел Жезус і Вівіане Мідема.

Бутси X GHOSTED доступні в магазинах adidas.
______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі