ADIDAS ПРЕДСТАВЛЯЄ НОВУ ВЕРСІЮ ЛЕГЕНДАРНИХ БУТС PREDATOR — PREDATOR EDGE

ADIDAS ПРЕДСТАВЛЯЄ НОВУ ВЕРСІЮ ЛЕГЕНДАРНИХ БУТС PREDATOR — PREDATOR EDGE
adidas представляє PREDATOR EDGE — інноваційну версію легендарних бутс, які забезпечують футболістів новими можливостями у грі.

Силует бутс розроблений з використанням технології adidas ZONE SKIN, яка вперше з'явилася цього сезону. ZONE SKIN являє собою прогумовані пластини, зосереджені в бічних частинах бутс та носовій частині, які дають гравцям підвищений контроль над м'ячем та впевненість на полі.

Ще одним оновленням у дизайні стала шипована підошва з технологією FACETFRAME, яка сприяє кращому зчепленню з поверхнею та стабілізує крок гравця. Спеціальна конструкція підошви з обтяженням у ділянці носової частини перерозподіляє енергію при ударі по м'ячу, збільшуючи ударну силу.

Модель PREDATOR EDGE, створена напередодні чемпіонату Європи з футболу серед жінок та втілює ідею подолання стереотипів у футболі. У нових бутсах PREDATOR EDGE гратимуть ключові футболістки adidas, серед яких Венді Ренар, Крістіану Ендлер, Еббі Далькемпер та Тоні Дагган.

Нові бутси Predator Edge доступні в магазинах adidas та на сайті adidas.ua.
_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі