adidas представляє нову виїзну форму для ФК «Динамо» Київ

adidas представляє нову виїзну форму для ФК «Динамо» Київ
adidas і ФК «Динамо» Київ представили нову виїзну форму сезону 2017/18. У майбутньому сезоні команда виступить в традиційній синій формі, підкреслюючи вірність кольорам клубу. Особливість нової екіпіровки полягає в дизайні футболки з V-подібним вирізом, в текстуру якої доданий новий візерунок - симетричні ромби. На формі розміщені логотип і традиційні три смужки adidas, а також емблема клубу. Позаду на футболці розміщено напис FCDK. Гетри прикрашені динамівським символом - прописною літерою «Д».

Нова екіпіровка динамівців поєднує в собі легкість і функціональність, а також бездоганний стиль adidas.

При розробці нової ігрової форми використовувалася унікальна технологія ClimaCool. Вона покликана забезпечувати вентиляцію і відчуття прохолоди гравцям навіть в спекотну погоду, активно виводячи вологу і надлишки тепла з поверхні шкіри. Матеріал вбирає піт і виводить його на поверхню тканини для подальшого швидкого випаровування. Спеціально спроектовані вентиляційні канали та матеріали з тривимірною структурою забезпечують ефективну мікровентиляцію. В результаті цього поверхня шкіри залишається сухою, футболісти відчувають прохолоду і легше справляються з фізичними навантаженнями.

У новій формі команда зіграє вже 22 липня в виїзному матчі проти ФК «Шахтар».

У київські концептуальні магазини adidas нова екіпіровка надійде в продаж наприкінці липня.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі