Аеропорт «Бориспіль» підготував для пасажирів передноворічні сюрпризи

Аеропорт «Бориспіль» підготував для пасажирів передноворічні сюрпризи
Міжнародний аеропорт «Бориспіль» запрошує на святкове новорічне шоу, яке відбудеться 23 грудня 2016 року в зоні Duty Free. О 17:00 з прийдешніми новорічними святами наших пасажирів привітає Київський Академічний Муніципальний Духовий Оркестр та Київська академія естрадного та циркового мистецтв.

Окрім музичної програми з популярними новорічними композиціями на гостей чекатимуть ефектні естрадно-циркові номери, виступи гімнастів, еквілібристів та розгорнута дитяча розважальна програма. Біля оновленого дитячого майданчику від компанії «Miratech» (8-й гейт) буде створена окрема зона розваг з конкурсами, вікторинами, солодощами та цінними призами.

Спеціальним сюрпризом святкового дня стане спільна акція від аеропорту «Бориспіль» та авіакомпаній-партнерів. Разом з «Azur Air», «British Airways», «WINDROSE», «El Al», «МАУ» та «Air Astana» для маленьких гостей зони Duty Free ми проведемо фотоквест з пошуку новорічних подарунків. Взяти участь у святковій розвазі охочі зможуть з 11:00 і до самого початку музичного шоу. Пошук новорічних «скарбів» розпочинається після жеребкування, в ході якого учасники визначать, за яким саме подарунком вони полюватимуть (за авіакомпаніями та аеропортом закріплять окремі маршрути).

Аеропорт «Бориспіль» запрошує пасажирів та представників ЗМІ відвідати урочистий захід з нагоди новорічних свят, який розпочнеться в п’ятницю 23 грудня о 17:00.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі