АЕРОПОРТ «БОРИСПІЛЬ» РОЗКРИЄ БАГАТСТВО КРИМСЬКОТАТАРСЬКОЇ КУЛЬТУРИ

АЕРОПОРТ «БОРИСПІЛЬ» РОЗКРИЄ БАГАТСТВО КРИМСЬКОТАТАРСЬКОЇ КУЛЬТУРИ
З нагоди фіналу «Євробачення-2017» головний аеропорт України запрошує на музичне свято, яке відбудеться в цю п’ятницю 5 травня 2017 року. Оскільки проведення конкурсу в Києві стало можливим завдяки перемозі співачки Джамали в 2016 році, захід присвячується кримськотатарській культурі, й покликаний розкрити всю багатогранність традицій дружнього народу.

На гостей свята чекає концерт з етнічними творчими номерами, захоплюючі майстер-класи та різноманітні частування в кращих традиціях кримськотатарської кухні. Для публіки також готують спеціальний сюрприз, який навряд чи залишить когось байдужим.

Аеропорт «Бориспіль» пропонує всім бажаючим приєднатися до свята, щоб ще раз привітати фінал конкурсу євромузики й віддати данину дружній культурі.

Урочиста подія відбудеться 5 травня 2017 року в зоні Duty Free терміналу D (9 гейт). Початок о 17:30. Збір гостей о 17:00 біля центральної авіадовідки на 3-му поверсі терміналу D.

Для пропуску до режимної зони гостям необхідно мати з собою паспорт або посвідчення особи, яке його замінює.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі