«Агро-Форте» модернізувала потужності насіннєвого заводу на Хмельниччині

«Агро-Форте» модернізувала потужності насіннєвого заводу на Хмельниччині
Компанія «Агро-Форте» модернізувала потужності свого насіннєвого заводу в с. Ставниця Хмельницької області для поліпшення якості посівного матеріалу.

Про це повідомляє latifundist.com.

«Компанія встановила фотосепаратор „Tаіно“ на 8 літаків продуктивністю 5,2 тис. кг/год. Потужність заводу становить 18 тис. т за сезон. Обладнання дає можливість виробляти ще більш якісне насіння, адже здатне очистити продукцію від домішок на 99,99%, чого не можна досягти на повітряно-ґратчастих сепараторах і вібростолі», — йдеться в повідомленні.

У компанії додають, що принцип роботи сепаратора простий: перед роботою фахівець фотографує окремо зразки якісного зерна і домішок і далі машина їх «відрізняє», відсіваючи зайве сміття.

«Навіть може відрізнити насіння пшениці, ячменю або жита, які дуже схожі між собою. А, як відомо, особливо небезпечне механічне засмічення сортів важковідокремлюваних домішками, які за розміром і формою не відрізняються від основного сорту (наприклад, домішки жита в пшениці, вівсюга в ячмені і вівсі, м'якої пшениці в твердої) і не відокремлюються на зерноочисних машинах», — підкреслили в «Агро-Форте».




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі