Цього тижня на електронному аукціоні СЕТАМ продовжуються благодійні торги

Цього тижня на електронному аукціоні СЕТАМ продовжуються благодійні торги
Цього тижня на електронному аукціоні СЕТАМ продовжуються благодійні торги, метою яких є збір коштів для допомоги дітям-сиротам зі спеціалізованого обласного Будинку дитини в м. Боярка. Розклад торгів:

19 грудня - прикраса на голову - вінець від дизайнера Олени Філонової
20 грудня - окуляри TOM FORD із колекції Гаріка Корогодського
21 грудня - футболка від DZIDZIO h
22 грудня - диск з автографом від гурту Antytila (Антитіла)
23 грудня - кепка від співачки Alyosha

У п’ятницю, 16 грудня, керівники ДП «СЕТАМ» уже вдруге провели зустріч «без краваток» з користувачами системи. Метою таких дружніх семінарів є обговорення найпоширеніших питань стосовно роботи СЕТАМ та отримання зворотного зв’язку із досвідченими користувачами щодо функціонування системи.

16 грудня через СЕТАМ було реалізовано перший лот від Фонду державного майна і відразу зі значним прирістом ціни в майже мілліон гривень (+63 wacko .

19 грудня, у День Святого Миколая, керівництво ДП «СЕТАМ» разом з заступником Міністра юстиції України – керівником апарату Ганною Онищенко відвідали спеціалізований обласний будинок дитини у м. Боярка та передали подарунки дітям-сиротам на загальну суму 70 тисяч гривень. Гроші було зібрано під час благодійної акції «Допоможемо дітям разом», організованої держпідприємством за підтримки Міністерства юстиції України на чолі з міністром Павлом Петренком.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі