ДЕНЬ ПОЛЯ LOZOVA MACHINERY-2021: інновації в дії

ДЕНЬ ПОЛЯ LOZOVA MACHINERY-2021: інновації в дії

5 серпня відбулася одна зі значущих подій аграрної галузі – ДЕНЬ ПОЛЯ LOZOVA MACHINERY-2021. Захід проходив на базі великого господарства «Колос» (поруч із селом Валер'яновка в Лозівському районі Харківської області).

 

Цей рік максимально випробує аграріїв. Рясні дощі в поєднанні з високою температурою створюють такі умови, коли без правильного підбору сільгоспзнарядь і якісного захисту не обійтися. Допомогти аграріям зорієнтуватися в сучасному ринку ґрунтообробних машин, техніки для логістики, перевезень, модулів для посіву, підживлення та захисту рослин, проконсультувати щодо конкретної ситуації на полі й познайомити з новинками – це було головною метою ДНЯ ПОЛЯ LOZOVA MACHINERY-2021.

 

Експозиція LOZOVA MACHINERY виділялася яскравістю, масштабами й естетичністю.

Крім господарів поля, організаторів і гостей в заході взяли участь представники районної та міської адміністрації.

 

Відкриваючи День поля, президент LOZOVA MACHINERY Роман Гіршфельд зазначив:

«В аграрного сектора великий потенціал. І такі спільні зустрічі допомагають нам обирати правильний вектор розвитку, щоб продовжувати випускати на ринок конкурентоспроможну сільськогосподарську продукцію. День поля цього року унікальний тим, що ми вперше, крім агрегатів «з конвеєра», представимо вам робочі машини, які пройшли вже не один десяток гектар і відпрацювали по кілька років. І ви побачите, у якому вони відмінному стані. Також сьогодні ми покажемо новинки, які ще ніхто не бачив. Ви будете першими!»

 

З перших хвилин ДЕНЬ ПОЛЯ взяв високий темп роботи. Відвідувачі активно знайомилися з технікою. На «параді техніки» (коментував головний конструктор LOZOVA MACHINERY, Олексій Гріненко) увагу відвідувачів особливо привернули два напрямки: стан техніки після реальної роботи і особливі переваги кожного з агрегатів (гнучкі стійки, незмащувані підшипникові вузли, простота регулювань і т.п.). Ну й звичайно особлива увага зосередилася на новинках.

 

Саме на Дні поля LOZOVA MACHINERY дебютував оборотний плуг IMPERIAL 7+1, який продемонстрував класичну технологію землеобробітку. Знаряддя відрізняється міцним конструктивним рішенням, високоякісним матеріалом, регульованими функціональними параметрами й володіє великим ресурсом роботи. До речі, саме після проходу плуга під час демопоказа гості найдовше ретельно оглядали результати роботи.

 

Також уперше широкому загалу компанія презентувала своє новий топовий напрямок – агрегат інжекторного внесення рідких добрив SOVEREIGN.

 

Ширина захвату становить 21 метр. При цьому ширина машини в транспортному положенні всього 3 метри!

 

Спеціальні ін'єкційні колеса виготовлені з нержавіючої сталі й оснащуються 12 аплікаторами. Потужна рама забезпечує надійне заглиблення голок навіть при важких умовах. На очах відвідувачів досить компактна машина розклалася в величезний широкозахватний агрегат!

 

У «параді техніки» і в стаціонарній експозиції гості змогли ознайомитися ще з однією прем'єрою – легкою пружинною бороною LIRA XS-9, яка ідеально підійде для обробки «ніжних культур», таких як, наприклад, соя.

 

Відкрила демопоказ модернізована легенда боронування – зубова борона LIRA XL, яка після, в демопоказі, прекрасно впоралася зі своїм завданням. Агрегат з потужними зубами діаметром 16 мм рівномірно розподілив навіть найпотужніші скупчення стерні на поверхні поля.

 

Прохід дискової борони DUCAT-9 і важкої дискової борони DUCAT GOLD-6 також не залишив аграріїв байдужими. Агрегати актуальні саме зараз, тому глядачі уважно оцінювали роботу техніки. Також гості отримали унікальну можливість побачити, в якому стані буде техніка через кілька років. У цьому допомогло агропідприємство «Колос» і продемонструвало свій DUCAT-9, який кілька років перебуває в інтенсивній експлуатації. Стан машини приємно здивував гостей мінімальним зносом.

 

«Грунт дихає!», – так характеризують роботу власники глибокорозпушувача FRANC-3. Агрегат призначений для основної глибокої обробки ґрунту й руйнування плужної підошви для поліпшення ґрунтового водно-повітряного режиму.

 

Крім традиційного передпосівного культиватора CHERVONETS-8, весняну номенклатуру представив і CHERVONETS XL з шириною захвату 8 метрів. Агрегат може бути оснащений системою внесення стартових рідких добрив з баком об'ємом 3000 літрів.

 

LOZOVA MACHINERY активно виробляє і реалізовує на ринку причіпний обприскувач SPRAYMARC-3000. Це успішний англо-український проєкт, який утілений у життя спільно з лідером виробництва обприскувачів на ринку Великобританії Land Quip. Продемонструвавши свою швидкість, маневровість і легкість, агрегат з алюмінієвими штангами шириною 24 метрів і об'ємом бака 3000 л переконав навколишніх в ефективності роботи й простоті експлуатації.

 

Найлегшою моделлю на аграрному подіумі була оновлена ​​ротаційна борона DINAR-6 з вагою менш ніж 1 тонни, що є найлегшим показником на ринку. Її можна агрегатувати навіть з трактором 80 к. с. Завдяки такій перевазі машина стала доступна ширшому колу господарств із будь-яким парком тракторів.

 

Свій розширений функціонал продемонстрував культиватор для міжрядної обробки SANTIM, оснащений аплікатором для внесення рідких добрив HF Agro. Така комплектація забезпечує точне підживлення культур одночасно з їх міжрядною обробкою й знищенням бур'янів.

 

У ДНІ ПОЛЯ також взяли участь не тільки виробники й продавці вітчизняної та іноземної сільськогосподарської техніки, а й представники інших напрямків аграрного ринку та автомобільні трейдери. Протягом дня учасники знайомилися з передовими розробками в АПК, налагоджували ділові контакти, обмінялися досвідом та оцінили роботу конкретних моделей техніки в польових умовах. Компанія підтримує живий формат спілкування, коли безпосередньо знайомляться представники всього ланцюжка аграрного бізнесу – від постачальників компонентів і виробників техніки до продавців і аграріїв, які після використовуватимуть техніку в роботі.

 

Усе це супроводжувала святкова атмосфера, розважальна програма та смачні частування. Завершилося свято розіграшем цінних подарунків.

 

Гроші пашуть! До зустрічі на наступному Дні поля LOZOVA MAHINERY!

_______________________




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі