До Грузії на крилах МАУ

До Грузії на крилах МАУ
Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» рада повідомити про початок співпраці із агенцією автентичного грузинського туризму «Makatsaria Tourism». Співпрацю компанії розвиватимуть на обох напрямках, до яких літає авіакомпанія МАУ - Тбілісі та Батумі. Авіакомпанія пропонує відвідати тури «вихідного дня» з вильотом щочетверга та прибуттям щонеділі (Батумі) або щопонеділка (Тбілісі).

Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» та «Makatsaria Tourism» гостинно запрошують усіх гостей на перший унікальний чотириденний тур, який стартує 10 червня.

Після зустрічі у Міжнародному аеропорту «Тбілісі» 10 червня на туристів чекатиме індивідуальний трансфер, обід та прогулянка по вечірньому Тбілісі - місту із багатою історією та унікальною архітектурою. Крім того, під час чотириденного візиту туристи матимуть можливість відвідати Мцхету, Монастир Джварі, Кафедральний Собор Светицховелі, Кахетію, Сігнагі, винні погреби Хареба у Кварелі, Монастир Гремі, а також відвідають унікальні «винні будинки», де грузинські вина виготовляються та зберігаються за стародавніми кахетинскькими методами у квеврі ( ємність складає приблизно 3,5-4,5 тонни).

Під час туру туристи проживатимуть у комфортних номерах готелю «Rooms Hotel Tbilisi» у Тбілісі та у готелі «Schuhmann Wines Chateau & Spa» у Кахетії.

Програма включає також сніданки, обіди та вечерю, ПЦР-тести у третій день перебування та внутрішній трансфер за програмою.

Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії Україні» запрошує відвідати чотириденний тур до Тбілісі на крилах МАУ.

Виліт 10 червня 2021 року рейсом МАУ PS 513 о 9:50 (приліт до Тбілісі о 13:35 місцевого часу), повернення до Києва 14 червня 2021 року о 06:15 ( приліт до Києва о 08:10 місцевого часу).

Туристичний пакет включатиме в себе перевезення ручної поклажі, а також одне місце зареєстрованого багажу вагою до 23 кілограмів. Додатково пасажири зможуть замовити харчування на борту, ПЦР-тестування на вильоті та прильоті з України, обрати місце на борту. Для пасажирів бізнес-класу діятиме знижка 30% за промо-кодом.

Починаючи із 10 червня 2021 року авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» двічі на тиждень виконуватиме рейси із Києва до Батумі. А вже починаючи з липня 2021 частота рейсів збільшиться до 4 рейсів на тиждень.

Виліт із Києва кожен четвер о 18:00 (приліт до Батумі о 21:30 місцевого часу), кожної неділі виліт із Батумі о 22:20 ( приліт до Києва о 23:55 місцевого часу). Завдяки зручному часу вильоту та прильоту гості «Makatsaria Tourism» матимуть оптимально можливу кількість часу для туру «вихідного дня». Із більш детальною інформацією щодо турів до Батумі можна буде ознайомитися на сторінках у соціальних мережах «Makatsaria Tourism» та сайті і соціальних мережах авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України».

«Важко собі уявити більш органічну співпрацю на грузинському напрямку для МАУ, ніж співпраця із «Makatsaria Tourism». Співзасновник агенції - Іраклі Макацарія - молода, освічена, творча, креативна людина. Він неймовірно харизматичний, справжній син грузинського народу. І якщо ви дійсно хочете відчути дух та культуру Грузії, то Вам до сюди. А ми будемо раді доставити Вас до Грузії на крилах МАУ», - прокоментував початок співпраці СЕО авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України» Євгеній Дихне.
__________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі