Донорський рух Parallel набирає обертів

Донорський рух Parallel набирає обертів
Компанія PARALLEL приділяє увагу не тільки своєму розвитку, а й активно впроваджує в життя соціальні ініціативи своїх робітників.

Останнім часом багато людей звертаються до нас з проханням здати кров для їх рідних, які опинилися у скрутній ситуації. Ми вважаємо, що чужої біди не буває! Тому, наші працівники завжди готові допомогти. Вони не дають обіцянок, вони діють швидко і вчасно.

Так, у вересні донорський рух підтримали не тільки співробітники офісу, але й працівники АЗК.
Донори PARALLEL адресно здали кров для хворих, які екстренно її потребували, а також поповнили Банк крові Запорізької обласної клінічної лікарні.

«Добрі справи завжди об’єднують. Ми пишаємося нашою командою! Донори - справжні рятівники та герої сьогодення! Компанія PARALLEL і надалі створюватиме комфортні умови для підтримки донорського руху в Україні та заохочуватиме нових учасників до цієї шляхетної справи», - заявив генеральний директор PARALLEL Андрій Олександрович Собко.
__________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі