Досягнення HF Agro у 2021 році

Досягнення HF Agro у 2021 році
2021 рік – це початок розквіту компанії HF Agro. Усього за один цей рік вона пройшла шлях від дебютанта до впізнаваного українського бренду з дилерською мережею та широким асортиментом інноваційної продукції.

Лідер продажу

За цей рік сформувалися лідери з продажу. Активний мають попит точні та економічні аплікатори для внесення рідких мінеральних добрив. Як сказали клієнти HF Agro, ще ніколи робота з аплікатором не була такою простою та ефективною. Обладнання встановлюється без зварювальних робіт на будь-які міжрядні культиватори та просапні сівалки (8, 12, 16 або 24-рядні), на зернові сівалки із шириною захвату до 6 м, а також на глибокорозпушувачі.

Також у топі продажів розкидачі HF Agro, які відрізняються великою різноманітністю моделей, продуктивністю та точністю розподілу речовин, будь-то добрива чи сіль, насіння чи гранули. Це компактна й містка техніка з різним розміром бака місткістю до 10 м³ (10 тис. л), а також дальністю розкидання до 36 м. Тому в аграрія є можливість вибрати розкидач під свої потреби великого, середнього або маленького фермерського господарства.

Нові розробки в галузі агрохімії

HF Agro активно займаються розробками в галузі агрохімії та пропонує аграріям унікальний інноваційний продукт – бактеріальні біопрепарати для живлення рослин AZOTER. За результатами комплексного дослідження, яке проводилось у польовий сезон 2021 року, біодобриво ефективне та економічно вигідне. На випробуваних полях із використанням препаратів урожай був значно вищим, ніж з використанням традиційних стартових добрив. З огляду на економічні показники застосування AZOTER принесло аграріям ще й додатковий прибуток.

В основі біопрепаратів для живлення рослин AZOTER три види бактерій, які беруть участь в асоціативній фіксації атмосферного азоту, забезпечують фіксацію азоту влітку (найбільш ефективні при високих температурах) та беруть участь у процесі трансформації недоступних сполук фосфору в доступні. У комплексі – це джек-пот для аграрія.

Розвиток дилерської мережі

HF Agro є офіційним дилером та представником німецької компанії LEHNER, яка спеціалізується на виробництві техніки для сівби, розкидання добрив, захисту рослин, а також італійської компанії MaterMacc, виробника сівалок точного посіву. Цього року кількість задоволених клієнтів в Україні значно зросла. Закордонні партнери відзначили успіх HF Agro в реалізації їхньої продукції.

Також розширилася мережа представників HF Agro. Серед дистриб'юторів бренду найбільші компанії з реалізації сільськогосподарської техніки в Україні, такі як ТЕХНОТОРГ, ТРІА, ІНТЕРТЕХІНВЕСТ, УКРАГРОЗАПЧАСТИНА.

Активна участь у виставках та демопоказах

HF Agro впевнено заявили про себе в лютому 2021 року на міжнародній агропромисловій виставці «Зернові технології». Не зменшуючи темпи, компанія приємно здивувала аграріїв цікавими технічними рішеннями та унікальним підходом до створення нових продуктів на найбільшій агроподії Східної Європи – сільськогосподарській виставці AGRO-2021. Бренд продовжував знайомити український ринок з інноваціями для посіву, підживлення та захисту рослин та взяв участь у ДНІ ПОЛЯ LOZOVA MACHINERY-2021, а також у багатьох демонстраційних показах. А завершився виставковий агросезон 2021 на АGROEXPO, яка ознаменувалася новими знайомствами, зміцненням позицій на вітчизняному ринку, збільшенням впізнаваності бренду та відмінними прогнозами продажу.

Наступного року компанія планує збільшити кількість заходів, де продемонструє свої актуальні розробки. І за традицією новий виставковий сезон стартує на виставці «ЗЕРНОВІ ТЕХНОЛОГІЇ-2022».

Перспективні плани на 2022 рік

В асортименті HF Agro лінійку ґрунтообробних агрегатів власного виробництва представляють ротаційні борони, глибокорозпушувачі, культиватори та ковзанки. Але на цьому компанія не зупиняється. У 2022 році бренд виводить на ринок власні дискові борони на ресорній стійці. Також HF Agro планує скласти конкуренцію виробникам шлейфових борін.
_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі