Дві новинки від преміального бренду Jaffa вже у продажу!

Дві новинки від преміального бренду Jaffa вже у продажу!
У травні 2021 року компанія Vitmark розширила лінійку поживних і корисних перекусів Jaffa і випустила на український ринок смузі під назвою Super Food і Protein Boost. Компанія також планує експорт новинок на зовнішні ринки.

Смузі Jaffa популярні завдяки різноманітності фруктово-ягідних смаків, корисному складу і зручному формату. Смузі будуть випускатися в м’якій упаковці (пауч) з кришкою, що загвинчується об’ємом 120 г, що дозволить любителям активного способу життя швидко і просто поповнити запас енергії, наприклад, під час або після заняття спортом, в подорожі або на прогулянці.

До складу смузі Jaffa Super Food входять натуральні перетерті фрукти: банани, яблука, апельсини та імбир. Новинка містить насіння чіа, які самі по собі є джерелом кальцію, омега-3, клітковини, калію і магнію, а в комбінації з іншими компонентами Jaffa Super Food допоможуть активній людині протягом дня залишатися бадьорою і енергійною, швидко і надовго втамувати голод, не тільки виглядати, але і почувати себе добре.

Смузі Jaffa Protein Boost – це бананово-яблучно-ананасовий мікс з натуральних фруктів з додаванням кокосу. «Родзинкою» цієї новинки є ізолят сироваткового протеїну, який цінується в сучасному світі фітнесу та бодібілдингу за його корисні якості. Цей інгредієнт здатний дуже швидко засвоюватися організмом, допомагаючи тим самим швидко відновлювати м’язи після тренування. Кожен пауч смузі Jaffa Protein Boost містить 5 г протеїну!

Як і вся лінійка фруктово-ягідних десертів Jaffa, смузі-новинки створені з 100% натуральних інгредієнтів, без доданого цукру, консервантів, барвників і глютену.

«В компанії Vitmark з особливою увагою стежать за трендами і за смаковими уподобаннями людей, що потребують швидкого відновлення сил і заряду енергії, – говорить комерційний директор компанії Vitmark Денис Барляєв. – Пошук свіжих нестандартних рішень призводить до випуску нових фруктово-ягідних смаків з цікавими добавками. Наприклад, з корисним протеїном, необхідним при заняттях фітнесом, або насінням чіа, яке є джерелом кальцію і інших корисних мікроелементів і дуже популярне в Європі та США. Сьогодні споживач сам шукає такі продукти. Багатофункціональність і варіативність ситуацій споживання роблять нашу пропозицію унікальною на українському ринку. Сподіваємося, що це буде суперпопулярні продукти, для тих, хто веде активний спосіб життя і піклується про своє здоров’я ».

* * * * *


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі