ФІНАЛУ «ЄВРОБАЧЕННЯ» ПЕРЕДУВАТИМЕ АРТ-ВИБУХ В АЕРОПОРТУ «БОРИСПІЛЬ»

ФІНАЛУ «ЄВРОБАЧЕННЯ» ПЕРЕДУВАТИМЕ АРТ-ВИБУХ В АЕРОПОРТУ «БОРИСПІЛЬ»
10 травня, у середу, в зоні Duty Free Міжнародного аеропорту «Бориспіль» відбудеться фінальний урочистий захід з нагоди «Євробачення-2017». На гостей та пасажирів чекає свято мистецтва та креативу, а в Прем’єр VIP-залі «відчинить двері» справжня бібліотека.

Святкову подію, яка розпочнеться о 17:30, ознаменує відкриття одразу двох виставок. Фонд «Артанія» подарує пасажирам знайомство з художніми роботами серії «Куточки України» видатного українського графіка Юрія Хіміча. У свою чергу, «Укрпошта» спільно з Національним художнім музеєм України відкриє експозицію поштових скриньок в рамках арт-проекту «Пошта добра».

Завдяки ініціативам організаторів заходу пасажири «Борисполя» зможуть як поглянути на Україну очима визнаного митця, так і оцінити творчі знахідки сучасних дизайнерів. До речі, креативні скриньки від «Укрпошти» будуть у «Борисполі» не просто для краси. «Пошта добра» подарує пасажирам можливість надсилати безкоштовні листівки рідним та близьким по всьому світу прямо із зони Duty Free «Борисполя».

У рамках культурної події відкриття бібліотеки у Прем’єр VIP-залі стане спеціальним подарунком для книголюбів. Постійно розширюючи комплекс ексклюзивних послуг для VIP-пасажирів, аеропорт не міг не врахувати очікування відповідної категорії пасажирів. Відкриття бібліотеки - справжня подія для «Борисполя», яку символічно приурочили до європейського культурного свята.

Урочистий захід аеропорту «Бориспіль» покликаний допомогти іноземним гостям краще ознайомитися з культурними традиціями України. Свято українських графіків передасть естафету головній події місяця – Фіналу «Евробачення-2017». Аеропорт «Бориспіль» запрошує зустрічати її творчо та вишукано.

Урочиста подія відбудеться 10 травня 2017 року в зоні Duty Free терміналу D (9 гейт). Початок о 17:30. Збір гостей о 17:00 біля центральної авіадовідки на 3-му поверсі терміналу D.

Для пропуску до режимної зони гостям необхідно мати з собою паспорт або посвідчення особи, яке його замінює.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі