Як LOZOVA MACHINERY українські поля підкорювали: все про демонстраційні покази

Як LOZOVA MACHINERY українські поля підкорювали: все про демонстраційні покази
Перше півріччя техніка LOZOVA MACHINERY провела в полі, демонструючи аграріям свою силу та якість роботи. Для того, щоб найкращим чином ознайомити аграріїв із перевагами техніки, дилери організували великий демотур по всій Україні.

У показі взяли участь 14 агрегатів LOZOVA MACHINERY, серед яких дискові борони DUCAT, ротаційні борони DINAR, шлейф-борони LARI, зубові борони LIRA та обприскувач SPRAYMARC. Польовий маршрут охопив 11 областей: Київська, Дніпропетровська, Житомирська, Полтавська, Харківська, Кіровоградська, Донецька, Запорізька, Херсонська, Луганська.

Дискові борони DUCAT актуальні не тільки влітку й восени. Вони також дуже ефективні для весняних робіт. Під час демонстрації дискових борін шириною захвату 2.5, 4 і 8 метрів агрегати чудово провели передпосівну підготовку. Крім цього, машини відмінно працюють з будь-яким агрофоном, копіюють і повторюють рельєф поля.

«Техніка відмінна! У результаті якісного виконання операцій створюється розпушений шар з дрібними грудками, що необхідно для наступної продуктивної роботи», – зазначив Андрій Потапов (м. Полтава).

Також аграрії зацікавилися шлейф-боронами LARI, що були представлені всіма варіантами ширини захоплення (7, 12, 15, 18 і 21 м). А після демонстрації особливо виділили для себе наступні переваги: LARI дозволяє закрити вологу і створює ідеально рівне поле для посіву, працюючи при цьому в будь-яких погодних умовах.

«Борона ідеально вирівняла вологе поле. На робочі органи не налипає земля. Дуже задоволений роботою. Будемо чекати хорошого врожаю», – схарактеризував роботу шлейф-борони LARI Олександр Матюшенко (м. Запоріжжя).

Демонстрація ротаційних борін DINAR з шириною захвату 6 і 12 метрів пройшла не менш успішно. Так, наприклад, показ шестиметрового агрегату на Житомирщині завершився покупкою й оперативним уведенням у експлуатацію. Техніка спрацювала на відмінно: точний міжрядний обробіток зернових, просапних та овочевих культур, руйнування ґрунтової кірки, насичення землі киснем, вичісування бур'янів на стадії білої нитки.

Запорізьким аграріям сподобався надточний причіпний обприскувач SPRAYMARC-3000. Із ним український ринок знайомий не так давно, але агрегат уже встиг полюбитися фермерам. Під час демонстрації техніка приємно здивувала швидкістю, маневреністю, стабілізацією та простотою експлуатації.

Класика агрегатів LOZOVA MACHINERY – зубові борони LIRA, LIRA XL, LIRA XS, успішно підкорили східні й західні регіони, завдяки своїй мультифункціональності, невибагливості й простоті в експлуатації. Агрегати прекрасно впоралися на нерівних полях, характерних даній місцевості.

«Хороша робота! Для руйнування поверхневої кірки – те, що треба! І бур'ян вичісує», – ділиться враженнями від зубової борони LIRA Юрій Загоруйко (Миколаївська обл).

LOZOVA MACHINERY – не новачок на ринку і знають, як важлива довіра партнерів і споживачів. Компанія й надалі проводитиме спільно з дилерами демотури й демонструватиме в роботі кращі рішення енергоефективного ґрунтообробітку.
__________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі