Як провести час у Львові в холодну погоду?

Як провести час у Львові в холодну погоду?
Західна українська перлина – одне з кращих місць, де провести вихідні. Але що робити, якщо не вгадали з погодою? Перш за все не варто засмучуватися, місто чарівне завжди: якщо правильно продумати дозвілля, і в дощ, і в сніг ви полюбите Львів. Що відвідати і де відпочити? Про це ми й поговоримо далі в статті.

Що подивитися?


Приїхали з планами гуляти європейськими вуличками та оглядати визначні пам'ятки, але примхлива погода вирішила інакше. Не біда. Ми підкажемо, що робити у Львові, коли за бортом не найкращі умови для прогулянок.


Пройтися музеями. Нестачі в таких закладах тут немає, більша частина з них під дахом, отже можна не звертати уваги на негоду. На вас чекають аптека-музей, Будинок Франка, історичний і національний Шептицького, "Львоварня", музеї етнографії та художнього промислу, скла, історії релігії, скульптури Пінзеля та інші.

Читать дальше ...
______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі