Як вибрати ефективний гербіцид: Смерть бур'янам

Як вибрати ефективний гербіцид: Смерть бур'янам
Сьогодні на ринку представлений широкий спектр гербіцидів, призначених для боротьби з бур'янами. Але як визначити, який саме гербіцид підійде для вашого поля, саду, городу, квітника?

Для того, щоб прийняти зважене рішення, необхідно ближче «познайомитися» з бур'янами, що представляють загрозу для ваших зелених насаджень, а також поставити собі декілька питань, відповіді на яких допоможуть зробити правильний вибір гербіциду

1. З якими бур'янами доведеться боротися?


Украй важливо правильно підібрати гербіцид, який впорається з непроханими гостями. Для цього доведеться звести з бур'янами близьке знайомство. Які бур'яни переважають на вашій ділянці: однорічні, такі як росичка, молочай або лисохвіст, що живуть всього один сезон? Або ж багатолітні рослини, такі як сить, кульбаби або подорожник, які щорік відроджуються від одного і того ж кореневища?

Сьогодні в онлайні можна знайти будь-які відомості і фотографії, які допоможуть визначити той або інший вигляд бур'янів.

Читати далі...

_____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі