Jerry Heil освоїла професію кур'єра Raketa

Jerry Heil освоїла професію кур'єра Raketa
Співачка Jerry Heil випустила новий кліп на пісню #БОМБА_РАКЕТА_ПУШКА_ГРАНАТА

Сервіс доставки їжі Raketa став настільки популярним, що проник навіть у шоу-бізнес. У кліпі на пісню #БОМБА_РАКЕТА_ПУШКА_ГРАНАТА співачка Jerry Heil зіграла роль кур'єра, відкривши еру МЕМклами.

«Кліп стане першим в новій ері моїх відеоробіт, яку я назвала МЕМклама — коли бренд стає головним героєм відео, довіряючи моєму баченню! Для цього бренду треба не боятися самоіронії, тому що майбутнє реклами, як уже писав американський Forbes — за мемасами. Ідеальним партнером в кліпі стала Raketa, яка раніше була слабо представлена у інших артистів, і я вирішила закрити під них весь кліп! Плюс гіпермаркет Ашан, який також повірив у нашу історію», — розповіла Jerry Heil про свій новий кліп.

Зйомки кліпу тривали три доби. За сюжетом, дівчина-шопоголік кидає офісну рутину заради роботи кур'єром. Керував знімальним процесом режисер Тіма Дарменов. Крім Jerry Heil в кліпі також знялися популярні українські TikTok-блогери з команди Top Team House. Кліп також став першою відеороботою Jerry Heil, яку знімала молода команда Mozhem Production.

«Мені на початку здавалося, що з Яною буде складно. У неї ціла армія людей, які приймають рішення разом з нею, до того ж величезна зайнятість, яка заважала репетиціям. Були сумніви, що велика частина написаного просто не реалізується, але на ділі вона готова була мерзнути, падати, вчитися кататися на скейті, стрибати на твердий мат, перебувати на знімальному майданчику три ночі! З відіграшем все було теж відмінно, буквально за хвилину - два коротких роз'яснення, і вона видавала вже хороший результат з першого дубля», — розповів режисер Тіма Дарменов.

Кліп на пісню # БОМБА_РАКЕТА_ПУШКА_ГРАНАТА
https://youtu.be/DMPuuXUgecE

«Для Raketa це дійсно унікальний проект. Нам було спочатку складно уявити, як це все буде реалізовано. Але ми точно розуміли, що #БОМБА_РАКЕТА — про нас, і повз пройти ми ніяк не можемо. Ми вдячні Яні та Mozhem Production за таку потужну реалізацію, розуміння і розкриття бренду. Якщо Jerry Heil захоче попрацювати кур'єром не тільки в кадрі — ми зі свого боку готові надати таку можливість :)», - розповіла менеджер з комунікацій Raketa Олена Вайнтрауб.
____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі