Харківський аеропорт: було вжито усі необхідні застережні заходи щодо спецрейсу з Уханя

Харківський аеропорт: було вжито усі необхідні застережні заходи щодо спецрейсу з Уханя
Сьогодні, 20 лютого, о 11:49 до Міжнародного аеропорту «Харків» прибув літак авіакомпанії SkyUp Airlines, що виконував спеціальний рейс для повернення громадян України з Уханя, провінція Хубей, Китай.

На борту повітряного судна прибуло 45 громадян України і 27 іноземців, а також екіпаж і супроводжуючі лікарі. Неодноразові суворі санітарно-епідеміологічні перевірки стану їхнього здоров’я, проведені китайською владою під час посадки на борт у КНР, під час проміжної посадки в м. Алма-Ати у Казахстані, а також контроль їхнього стану на борту літака під час польоту фаховими лікарями МОЗ України підтвердили, що всі евакуйовані не мають жодних симптомів хвороби і є здоровими. Детальніше: http://bit.ly/2HDKCpt

Даний рейс було організовано на державне замовлення спільно Міністерством закордонних справ України, Міністерством охорони здоров’я України та Державною службою України з надзвичайних ситуацій.

Задля запобігання ризиків у ході виконання рейсу авіакомпанією SkyUp Airlines було вжито усі необхідні застережні заходи, відповідно до рекомендацій ВООЗ. Детальніше: http://bit.ly/2vRXTbm

У свою чергу, команда Міжнародного аеропорту «Харків» оперативно мобілізувала свої зусилля та робить усе можливе для допомоги у подоланні цього виклику.

Наразі, наші працівники надають необхідні послуги з обслуговування літака.

Харківський аеропорт вживає усі можливі заходи з дотримання безпеки пасажирів, членів екіпажу та працівників підприємства, дотримуючись наступних кроків:

1. Борт було розміщено на окремій ізольованій стоянці.
2. Всі післяпольотні процедури (паспортний контроль, митні формальності) були виконані на пероні біля трапу літака.
3. Пасажири, екіпаж та всі, хто контактував з ними, були відправлені з аеропорту до місця обсервації на 14-денний термін представниками санітарно-карантинного відділу ДУ «Харківський ОЛІ МОЗУ».
4. Представники санітарно-епідеміологічної служби розпочали роботу з дезінфекції літака, яка триватиме близько двох годин. Після чого літак буде зачинено на кілька годин та повторно перевірено.

Команда Міжнародного аеропорту «Харків» продовжує тісну співпрацю з представниками державних органів та авіакомпанії SkyUp Airlines, керуючись єдиною метою — безпекою людей.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі