Харківський аеропорт зустрів мільйонного пасажира

Харківський аеропорт зустрів мільйонного пасажира
8 листопада Міжнародний аеропорт «Харків» зустрів мільйонного пасажира у 2021 році. Ним став громадянин Румунії Петер Фаркас, що прилетів рейсом Дортмунд-Харків авіакомпанії Wizz Air.

Перед приземленням літака командир екіпажа оголосив про подію, борт з пасажиром зустріли ефектною водною аркою. Біля трапа Петера урочисто привітали представники аеропорту з подарунками. Він отримав сертифікати на квитки від Wizz Air, на VIP-обслуговування у Харківському аеропорті та на відвідування ресторану «Політ», що розташований у VIP-терміналі.

Харківський аеропорт вже досягав мільйонного показника — у рекордному для нього 2019 році. Через пандемійні обмеження пасажиропотік 2020 року був меншим, і от зараз розвиток знову набирає докарантинних темпів.

«В цьому році у нас фактично вийшло повернутися до передкризових показників. Ми вдячні нашим партнерам, авіакомпаніям, що продовжують довіряти нам та літають з Харківського аеропорту, незважаючи на складні для тревел-індустрії часи. І звичайно, ми вдячні пасажирам, що обирають наш аеропорт для своїх подорожей», — відзначив Володимир Васильченко, генеральний директор компанії-оператора Міжнародного аеропорту «Харків» «Нью Системс АМ», що входить до DCH Олександра Ярославського.

«Ми раді бути частиною відзначення мільйонного пасажира в Міжнародному аеропорту «Харків». Наша команда робить все можливе, аби мандрівники мали незабутній досвід здійснення подорожей разом з Wizz Air. Пишаємося тим, що є частиною цієї події, даруючи мільйонному пасажиру додаткові можливості для подорожей. Сподіваємося побачити ще більше мандрівників на борту нашого молодого та сучасного авіапарку» — сказала Пауліна Госк, менеджерка з корпоративних комунікацій Wizz Air.

Довідкова інформація
Міжнародний аеропорт «Харків» — один з ключових інфраструктурних об'єктів Харкова. Інвестиції в його реконструкцію було надано групою компаній DCH Олександра Ярославського в рамках підготовки ключових інфраструктурних об'єктів «першої столиці» до проведення Чемпіонату Європи з футболу в 2012 році (Євро-2012). Інвестиції бізнесмена в проект, включаючи будівництво нового аеровокзального комплексу та реконструкцію старого, склали понад 107 млн доларів. Держава інвестувала порівнянну суму в реконструкцію належного йому аеродрому. Серед авіакомпаній, що здійснюють регулярні міжнародні авіарейси з Харкова, лідери міжнародних пасажирських авіаперевезень — Wizz Air, Turkish Airlines, Pegasus Airlines, LOT Polish Airlines, SkyUp Airlines, МАУ і багато інших.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі