Компанія АЛЛО розширює мережу монобрендових магазинів Mi Store у регіонах України

Компанія АЛЛО розширює мережу монобрендових магазинів Mi Store у регіонах України
Один з найбільших рітейлерів техніки і побутової електроніки компанія АЛЛО відкрила 30-й монобрендовий магазин Mi Store у Полтаві. Площа нового магазину становить 150 м2. В асортименті представлена розширена лінійка товарів під брендом Xiaomi: гаджети, електротранспорт і багато іншого.

Крім ноутбуків і смартфонів, серед технологічних новинок Mi Store — пристрої-помічники для будинку, такі як роботи-пилососи, рисоварки, блендери та інші види побутової техніки. Також у магазині представлені товари для краси, гаджети для туризму та будівельні електроінструменти.

«Наша місія в АЛЛО — зробити життя українців комфортніше, зручніше і технологічніше. У цьому баченні ми сходимося з компанією Xiaomi. Ми сфокусувалися на створенні мережі монобрендових магазинів техніки і не пошкодували про це. Mi Store — успішний проект, кількість покупців і торговельних точок по всій Україні стає дедалі більше», — говорить бренд-менеджер Xiaomi Нікіта Лавреньов.

Нагадаємо, група компаній «АЛЛО» є офіційним представником і дистриб'ютором Xiaomi в Україні. Перший монобрендовий магазин Mi Store був відкритий на початку 2017 року в Києві. За три роки мережа зросла до 30 магазинів у 14 містах України.
___________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі