«Компанія Ензим» продовжує виробляти дріжджі, незважаючи на карантин

«Компанія Ензим» продовжує виробляти дріжджі, незважаючи на карантин
«Компанія Ензим» запевняє, що виробництво дріжджів не зупиниться і не буде зменшене у зв’язку із карантином. Про це повідомляє видання Бізнес.

Найбільший виробник дріжджів, відомий споживачам за торговою маркою «Львівські дріжджі», продовжує виготовляти хлібопекарські дріжджі у звичному режимі та запланованих кількостях. Відвантаження та постачання продукту відбувається згідно з планами й відповідно до домовленостей з мережами та іншими клієнтами.

"У той же час, відсутність дріжджів у деяких магазинах може бути спричинена «продуктовою лихоманкою» на початку карантину. Жодного дефіциту дріжджів немає і не буде", – повідомляє менеджмент зі зв’язків з громадськістю «Компанії Ензим» і закликає українців не створювати штучного ажіотажу.

Крім того, компанія запевняє, що на час карантину запровадила необхідні заходи, аби убезпечити працівників від зараження вірусом: робота з дому, скасовані всі відрядження, фахівцям на виробництві вимірюють температуру, працівників на території підприємства забезпечують респіраторами/масками.

Також «Компанія Ензим» регламентувала організацію роботи з відвідувачами, перевізниками, підрядниками.

Довідка.
ПрАТ «Компанія Ензим» - це масштабне українське підприємство, яке є безперечним лідером на вітчизняному ринку дріжджового продукту та експортує близько 40% продукції в 13 країн Європи.
Основним бізнесом підприємства є виготовлення пресованих та сухих хлібопекарських дріжджів, розвиток напрямків виробництва додатків для хлібопекарського та кондитерського виробництва ТМ «ВІТАПАН», активних кормових дріжджів.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі