Компанію АВК визнали в Україні банкрутом

Компанію АВК визнали в Україні банкрутом
Суд визнав велику кондитерську компанію АВК банкрутом, оскільки спостерігалось перевищення розміру пасиву над його активами. Крім того, у власності компанії недостатньо майна, аби задовольнити вимоги кредиторів, а коефіцієнт забезпеченості власними коштами є низьким. Про це доповідає Перший Діловий.

Таким чином, зменшується ймовірність можливості підприємства використовувати позасудові заходи відновлення платоспроможності.

«Судом встановлено, що на стадії зовнішнього управління після публікації про відкриття провадження у справі про банкрутство потенційних пропозицій щодо відновлення платоспроможності АВК шляхом проведення санації ні до розпорядника майна, ні в господарський суд не надходило. Суд прийшов до висновку про доцільність запровадження процедури ліквідації і визнання боржника банкрутом», — йдеться в рішенні суду.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі