Квіти, салати та равлики – практичний тур господарствами Одещини

Квіти, салати та равлики – практичний тур господарствами Одещини
Унікальна можливість відвідати відразу декілька нішевих аграрних виробництв на Одещині буде у делегатів шостої національної конференції «Мільйон із гектара» 6 березня.

Цьогорічний бізнес-тур має відразу декілька особливостей.

По-перше, у рамках як ділової програми, так і практичного бізнес-туру теми вирощування квітів та салатів досі не розглядались, а цього року буде чудова нагода навіть зазирнути вглиб виробництва, окрім теоретичної інформації.

Другою відмінною рисою є можливість на практиці ознайомитись з повним циклом бізнесу з вирощування равликів.

І на додачу, цьогорічний тур знайомитиме з агробізнесом у новому для постійних учасників - Одеському – регіоні.

Тож, після насиченої ділової програми першого дня роботи конференції «Мільйон із гектара», делегати мають можливість відвідати одні з кращих господарств регіону: ФГ «Пан Білан» та Family Snail Farm.

Також нагадаємо, що в рамках першого дня роботи конференції, 5 березня, буде проходити паралельна експозиція-дегустація крафтових продуктів, участь у котрій вже підтвердили виробники вина, медових ласощів та равликів. Реєстрація учасників продовжується, тож перелік представленої на експозиції продукції буде доповнюватися.

Окреме місце у діловій програмі посідатиме й технологічна експозиція, де провідні компанії галузі будуть демонструвати новітні рішення з пакування, заморожування, зберігання та доробки плодоовочевої продукції. Також очікується участь постачальників ЗЗР, насіння та посадкового матеріалу, техніки та різноманітного обладнання для виробництва та переробки овочів, фруктів, ягід, продукції тваринництва, бджільництва та ін.

Сама ж пленарна частина міститиме відразу декілька окремих форумів, що дасть змогу охопити максимальну кількість питань з агровиробництва на невеликій площі. Попередня програма події сформована більш ніж на 80% й доступна на офіційному сайті конференції, де ви також можете ознайомитись з умовами відвідання конференції та бізнес-туру і зареєструватися.

З питань щодо участі, будь ласка, звертайтеся:

Олександра Манько
+380 96 4337857
fruit.marketing@fruit-inform.com

Євген Кузін,
+380 96 5836323
fruit.intl@fruit-inform.com
_______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі