Лауреати будівельної премії-2021

Лауреати будівельної премії-2021
Навесні визначені перші переможці премії «Український Будівельний Олімп - 2021». Професійною нагородою відзначені наступні девелоперські та будівельні компанії.

АртБудСервіс, Київ, Лідер галузі промислового будівництва та логістики

Компанія займає провідне місце на ринку будівництва та модернізації промислових, комерційних і адміністративних об'єктів. АртБудСервіс виконує повний спектр будівельних робіт «під ключ»: виступає в ролі генерального підрядника, здійснює управління проектами, надає послуги з проектування та інжинірингу. Компанія бере на себе відповідальність перед замовником за всі етапи будівництва: від вибору земельної ділянки, отримання необхідних дозволів, визначення термінів і бюджету будівельних робіт до здачі в експлуатацію закінчених об'єктів.

BudCapital, Київ, Девелопер року. Стабільність, якість, професіоналізм


Девелоперська компанія BudCapital вже більше 10 років займається будівництвом сучасних житлових комплексів в місті Київ. За цей час компанія стала учасником близько тридцяти проектів житлової нерухомості. Найбільш відомі житлові комплекси девелопера - Вежа на Ломоносова, Новопечерський Вежа, Mirax, Manhattan City та Star City. Це житлова і комерційна нерухомість в різних районах Києва, яка відрізняється естетичною та функціональною архітектурою, зручною локацією, наявністю розвиненої соціальної інфраструктури, близькістю транспортних артерій.

Читати далі...
_______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі