Літо в горах: Відпустка, яку ви ніколи не забудете

Літо в горах: Відпустка, яку ви ніколи не забудете
Щороку ми задаємося одним і тим же питанням: де провести літню відпустку? І море, і гори мають свої переваги, і нам важко прийняти вірне рішення (особливо, якщо кількість днів, виділених на відпочинок, обмежено, а провести відпустку хочеться максимально насичено).

З одного боку, морські канікули – це пляж, розваги, романтичні прогулянки. Здавалося б, що можуть протиставити морю літом гори?

Проте ми не сумніваємося в тому, що ви зміните свою думку, познайомившись з наступними аргументами на користь проведення родинного відпочинку в готелі TAOR Karpaty Resort & Spa:

1. Ні з чим не порівнянна краса

Готель для родинного відпочинку TAOR Karpaty Resort & Spa розташований в самому серці найкрасивіших гір України – в Карпатах. Лише уявіть собі: перше, що ви бачите, прокинувшись рано вранці – це покриті лісом гірські вершини, із-за яких піднімається ласкаве сонце.

Читати далі...
______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі