МАУ готує зимові рейси до Ташкента

МАУ готує зимові рейси до Ташкента
Авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» інформує про плани продовжити польоти до Ташкента на період зимової навігації починаючи з 5 листопада.

Крайній рейс у літньому розкладі запланований на 29 жовтня і МАУ, розуміючи попит на даному напрямку, готується до продовження польотів на маршруті. Рейси у зимовому розкладі виконуватимуться один раз на тиждень.

Окрім цього, МАУ запустила промо ціни на рейси до/з Ташкента на 29 та 30 жовтня. Мінімальна ціна квитка стартує від 149USD* в одну сторону.

Нагадуємо, що рейси між Києвом та Ташкентом було відновлено в грудні 2020 року.

Ознайомитися з розкладом рейсів та придбати квитки можна на офіційному сайті авіакомпанії.

Авіакомпанія продовжує уважно стежити за розвитком епідеміологічної ситуації та правилами перетину кордонів в кожній країні, куди виконує рейси. Крім цього, МАУ нагадує про свою готовність до подальшого відновлення рейсів, з огляду на позитивні епідеміологічні чинники і за умови отримання дозволів на виконання рейсів.
_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі