МАУ інформує про причини затримки чартерів до Анталії

МАУ інформує про причини затримки чартерів до Анталії
Авіакомпанія Міжнародні Авіалінії України повідомляє, що вимушені затримки чартерних рейсів до Анталії, (виліт за розкладом в ніч на 1 липня 2021 року) обумовлені різким сезонним збільшенням кількості рейсів, а також відновленням авіасполучення Туреччини із РФ, що спричинило суттєве ускладнення слотрегулювання. У зв’язку з цим авіаційний регулятор Туреччини не зміг забезпечити обробку запитів на виконання польотів завчасно.

На жаль, за таких об’єктивних обставин затримки торкнулися чартерних рейсів Київ-Анталія, Харків-Анталія та Львів-Анталія. Авіаперевізник та авіаційний регулятор Туреччини роблять усе можливе для оперативного відновлення чартерного авіасполучення МАУ з Анталією протягом дня.

Наразі авіаперевізник надає усю необхідну допомогу пасажирам затриманих рейсів. Зокрема, усіх, хто мав відлетіти з Києва, Харкова та Львова забезпечені гарячим та холодним харчуванням. Пасажирів, які чекали на повернення до Києва на вказаних рейсах у зворотному напрямку з Туреччини частково перевезено до готелів, забезпечено харчуванням та буде організовано трансфер під новий час вильоту. Авіакомпанія МАУ спільно з туроператорами робить усе можливе, аби пасажири відчували необхідну турботу у нестандартній ситуації та отримали передбачений у таких випадках сервіс.

МАУ зазначає, що у літньому сезоні 2021 року з огляду на обмежені можливості туристичних перельотів до країн Європи, увага українських туристів, зокрема, акцентована на курортах Туреччини». Так, для порівняння у червні 2019 року МАУ здійснила 202 чартерні рейси до Туреччини, у 2020-му – 166, а у червні 2021-го – 505 рейсів. Слід також враховувати нинішнє зростання кількості рейсів до Туреччини і з ряду інших країн – у сукупності такі тенденції й викликали неочікувані ускладнення на напрямку.
____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі