МАУ коригує розклад рейсів до Італії

МАУ коригує розклад рейсів до Італії
У зв'язку з посиленням карантинних обмежень для подорожуючих з України з боку Міністерства Охорони Здоров’я Італії авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» повідомляє про скорочення частот між Україною та Італією, а саме зменшення кількості рейсів до Рима та Мілана на період з січня по лютий 2022 року. Детальніше з оновленим розкладом рейсів можна ознайомитися згодом на офіційному сайті авіакомпанії.

Зокрема, з 16.12.21 по 31.01.22 в’їзд на територію Італії дозволений лише певним категоріям громадян:

· Власники посвідки на проживання в Італії;

· Громадяни, які в’їжджають на територію Італії з підтвердженими мотивами роботи, навчання чи лікування;

· В окремих випадках, за рішенням італійських компетентних органів та за наявності аргументованих підстав.

При в’їзді громадянам України, які відносяться до зазначених вище категорій необхідно до прибуття заповнити онлайн форму санітарного контролю; пред’явити сертифікат про негативний результат ПЦР-тестування або експрес-тестування на COVID-19 (зроблений не раніше, ніж за 72 години до вильоту); активізувати процедури нагляду за здоров’ям у медичних установах відповідно до території проживання та пройти 10 днів самоізоляції, по закінченню якої провести повторне тестування. Детальніше про виключення на офіційному сайті Посольства Італії в Україні.

В свою чергу, авіакомпанія МАУ пропонує своїм пасажирам, які не належать до особливих категорій громадян, та у яких придбані авіаквитки до Рима та Мілана:

Q Змінити маршрут подорожі на будь-які власні рейси МАУ та внутрішні код-шер рейси МАУ, які виконуються в період 16 грудня 2021 – 28 лютого 2022, без оплати штрафу і доплати по тарифу згідно кабіни обслуговування в оригінальному квитку.

Нагадуємо, що МАУ виконує рейси до низки міст, з яких легко дібратися до гірськолижних курортів. Пропонуємо переоформити квитки на ці напрямки: Барселона (Андорра), Женева, Мюнхен, Тбілісі, Зальцбург, Стамбул, а згодом і Кайсері та Ерзурум (Туреччина), про що повідомимо додатково.

Q Змінити дату подорожі на рейси МАУ за оригінальним маршрутом (Рим, Мілан), які виконуються з 01 лютого 2021 року, без оплати штрафу і доплати по тарифу в оригінальному класі бронювання протягом терміну дії квитка.

Q Обміняти квиток на промокод.

Q Оформити повне або часткове повернення коштів.

У разі виникнення додаткових питань можна звернутися за консультацією в особисті повідомлення офіційної групи МАУ в Facebook, або заповнити форму зворотного зв’язку на сайті www.flyuia.com .
_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі