МАУ нарощує перельоти на 5 ключових напрямках

МАУ нарощує перельоти на 5 ключових напрямках
Авіакомпанія Міжнародні Авіалінії України збільшує кількість рейсів на найбільш популярних міжнародних напрямках у зв’язку з різким зростанням попиту на авіаперельоти на початку літа. Відповідний тренд обумовлений пом’якшенням умов перетину кордонів в умовах коронакризи та активізацією туристичного авіатрафіку.

Завдяки органічному збільшенню обсягів перевезень, у липні пасажири МАУ матимуть більший вибір рейсів за такими напрямками:

Київ – Афіни – Київ (KBP – ATH - KBP) – до рейсів щовівторка, щочетверга та щоп’ятниці додаються нові частоти щонеділі з 11.07.2021 та щосуботи з 31.07.2021.

Київ – Ларнака – Київ (KBP - LCA - KBP) – щоденні рейси із додатковою частотою щопонеділка з 12.07.2021.

Київ – Каїр – Київ (KBP - CAI - KBP) – щопонеділка, щовівторка з 13.07.2021, щосереди, щочетверга, щоп’ятниці з 23.07.2021 та щонеділі.

Київ – Баку – Київ (KBP - GYD - KBP) - щоденні рейси з урахуванням додаткових частот щовівторка з 13.07.2021 та щосуботи з 24.07.2021.

Київ – Єреван – Київ (KBP - EVN - KBP) - щоденно + додаткові частоти щопонеділка з 26.07.2021 та щочетверга з 29.07.2021.

Оновлений розклад за вказаними авіамаршрутами дозволить пасажирам скористатися більш комфортними стиковками. Зокрема:

Рейси Київ – Каїр забезпечать більший вибір при сполученні через Київ (KBP) до/з Парижа, Мілана, Лондона, Амстердама, Женеви, Берліна, Мюнхена, Вільнюса, Барселони, Праги, Тбілісі та регіонів України.

Рейси Київ – Баку дозволять забезпечити пасажирам зручне сполучення через Київ (KBP) до/з Тель-Авіва, Парижа, Мілана, Лондона, Амстердама, Женеви, Берліна, Мюнхена, Вільнюса, Барселони, Ларнаки, Праги та регіонів України.

Оновлений розклад на напрямку Київ – Єреван дозволить забезпечити пасажирам зручне сполучення через Київ (KBP) до/з Тель-Авіва, Парижа, Мілана, Лондона, Амстердама, Женеви, Берліна, Мюнхена, Вільнюса, Барселони, Ларнаки, Праги та регіонів України.
_________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі