МАУ оновлює заходи безпеки на своїх рейсах

МАУ оновлює заходи безпеки на своїх рейсах
Для авіакомпанії «Міжнародні Авіалінії України» безпека пасажирів та екіпажів завжди була і залишається пріоритетом №1. Виконуючи рейси в нових «карантинних» реаліях, МАУ відмітила усі можливі нюанси в обслуговуванні пасажирів. Саме тому було прийнято рішення внести певні зміни до вимог епідеміологічної безпеки пасажирів та екіпажу.

З 12 жовтня 2020р. МАУ оновлює заходи безпеки, щоб пасажири відчували себе ще більш захищеними протягом усієї подорожі:

- Носіння захисних масок є обов'язковим для всіх пасажирів від 6-ти років.

- Заборонено застосування респіраторів з клапаном видиху, оскільки через клапан видиху на респіраторі однонаправлено виділяється біологічний матеріал, який може містити збудник інфекційної хвороби.

- Захисні маски дозволено не використовувати за умови, якщо пасажир має труднощі з диханням, не пов’язані з COVID-19, або якщо за станом здоров'я пасажиру не дозволяється носити маску. У даному випадку, під час реєстрації або посадки на борт повітряного судна, необхідно обов'язково надати відповідну підтверджуючу довідку від лікаря, а також негативний результат ПЛР-тесту на COVID-19, отриманий не раніше ніж за 48 годин до вильоту рейсу за розкладом.

Авіакомпанією «Міжнародні авіалінії України» застосовуються стандарти та процедури безпеки згідно з рекомендаціями Всесвітньої організації охорони здоров’я, Міжнародної організації повітряного транспорту, Європейського агентства авіаційної безпеки, Європейського центру профілактики та контролю захворювань, а також Міністерства охорони здоров’я України та Державної авіаційної служби України.

_____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі