МАУ продовжує виконувати рейси до Херсона

МАУ продовжує виконувати рейси до Херсона
Авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» спільним рішенням із Херсонською обласною державною адміністрацією продовжує виконання рейсів за маршрутом Київ-Херсон-Київ до кінця жовтня.

Дане рішення обумовлене стабільним попитом з боку жителів Києва, Херсонщини та прилеглих регіонів, а також необхідністю забезпечення стиковок з міжнародними напрямками. У разі позитивної динаміки пасажиропотоку, виконання рейсів буде продовжено.

Наразі рейси Київ-Херсон-Київ виконуються двічі на тиждень – щоп’ятниці та щонеділі. А починаючи з 21 вересня рейси будуть виконуватись тричі на тиждень – щопонеділка, щосереди та щоп’ятниці.

«Херсон – повітряні ворота півдня України. Саме з Херсонщини для жителів тимчасово окупованої територіі АР Крим починається Європа. Тут вони мають змогу оформити всі необхідні документи і з аеропорту «Херсон» подорожувати Україною та світом. Повітряне сполучення зі столицею є стратегічно важливим і для місцевих жителів, а особливо для підприємців, які в більшості орієнтовані на Київ. Це і сфера сільського господарства, промисловість, а також туризм» - повідомили у прес-службі Херсонської обласної державної адміністрації.

Туристичні пропозиції області задовольняють попит на атмосферні тури на будь-який смак, для будь-якої вікової категорії. Це кайтинг, яхтинг, байдарки, театр просто неба, водоспади в степу, вишукані гастротури вінтажної кухні, ексклюзивні винні тури в єдине автентичне шато країни, подорожі козацькими шляхами та багато інших туристичних атракцій.

Адже Херсонщина – це не тільки море! Це справжній шлях до вражень! Тож прямуйте на крилах МАУ!
__________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі