МАУ реагує на ситуацію з COVID-19

МАУ реагує на ситуацію з COVID-19
Для авіакомпанії «Міжнародні Авіалінії України» безпека пасажирів та екіпажів завжди була і залишається пріоритетом №1. В рамках боротьби з поширенням COVID-19, на рейсах до/з Італії перевізник вживає всіх необхідних запобіжних заходів згідно рекомендацій Всесвітньої організації охорони здоров’я і Міністерства охорони здоров’я України.

Станом на сьогодні директив щодо припинення повітряного сполучення з Італією ані від міжнародних, ані від національних компетентних органів не надходило. У цьому зв’язку всі рейси МАУ до італійських міст – Риму, Мілану, Венеції – виконуються за розкладом. У Міжнародних аеропортах Мілану і Венеції всі пасажири проходять обов’язкову перевірку місцевими медичними службами, в тому числі – температурний скринінг.

В авіакомпанії розуміють занепокоєння деяких пасажирів, що запланували подорож до/з Італії в березні-квітні. Саме тому МАУ пропонує можливість безкоштовно (за наявності місць в оригінальному класі бронювання) змінити дату вильоту в межах терміну придатності квитка на такі напрямки:

з України до Італії, Німеччини і Швейцарії;
з Італії до Індії, Туреччини і Єгипту;
з Італії, Австрії, Іспанії, Франції, Німеччини і Швейцарії до Ізраїлю;
для транзитних рейсів через Україну до Італії.
Всі додаткові послуги автоматично переносяться на наступний рейс. Повернення квитків здійснюється згідно правил тарифу, що застосовується.

«Наразі ми отримуємо одиничні запити на зміну дати вильоту, масових відмов пасажирів від польотів до міст Італії не спостерігається, завантаження рейсів залишається високим, – зазначила директор по комунікаціям МАУ Євгенія Сацька. – Багато авіакомпаній скорочують або й зовсім скасовують рейси до Італії. Ми ж в МАУ розуміємо, наскільки важливо підтримувати повітряне сполучення між країнами та економіками в ситуації, що склалася. Зі свого боку, аби впевнитися у безпеці подорожей наших пасажирів та екіпажів, ми вживаємо всіх можливих заходів і слідуємо заклику, оприлюдненому у прес-релізі IATA, – не панікувати, а послідовно і професійно робити свою роботу».
__________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі